Tefal Sandwich-maker Ultracompact SM159131, 700 W, argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sandwich-maker Ultracompact SM159131, 700 W, argintiu de la Tefal

Descopera usurinta de a face sandwich-uri delicioase si variate! Datorita placilor cu invelis antiaderent, curatarea aparatului este acum mult mai simpla. Depozitarea pe verticala si depozitarea cablului de alimentare il face, de asemenea, produsul perfect: mic si convenabil, este usor de folosit si depozitat in bucatarie.

Cu lumina de ghidare on/off si final preincalzire care te ajuta sa pregatesti mese delicioase, acest aparat este de asemenea, extrem de sigur, datorita dispozitivului de blocare si manerului cu protectie termica.

Sigur, simplu si usor de utilizat, acest aparat te va face sa te bucuri de fiecare sandwich pregatit!

 

Curatare facila

Datorita invelisului antiaderent al placilor, ingredientele nu se lipesc, iar aparatul poate fi curatat cu usurinta.

 

Usor de depozitat

Sistemul de depozitare a cablului de alimentare si posibilitatea de depozitare pe verticala, il fac aparatul ideal, usor de folosit si de depozitat.

 

Caracteristici

Putere (W) 700

Indicatori luminosi Da

Preparat Sandwich Da

Placi antiaderente Da

Culoare Negru/Argintiu

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.