Sandwich Grill Comfee Monster Chef MC-JK1312P201, 600W, placi antiaderente, timer, accesorii - sandwich (triunghiuri) & placi grill, Galben

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
116,17 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 117,36 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 4.3 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MC-JK1312P201

Garantie: 2 ani

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Sandwich Grill Comfee Monster Chef MC-JK1312P201, 600W, placi antiaderente, timer, accesorii - sandwich (triunghiuri) & placi grill, Galben de la Comfee

 

Sandwich grill - Comfee - gama MonsterChef

Bucura-te de preparate rapide si gustoase in confortul casei tale! Pregateste sandwich-uri rapide celor mici sau diferite tipuri de carne pentru burgeri sau feluri principale. Cu ajutorul sandwich grill-ului Comfee gatesti fara ulei si mananci mai sanatos.

 
 
 

Placi antiaderente


Datorita placilor antiaderente, care eficientizeaza transferul uniform de caldura, vei obtine carne, peste sau legume perfect gatite. Cu acest aparat Comfee vei putea gati carnea ca pe gratarul clasic.

 
 
  
 
 
10 trepte de temperatura 

Seteaza aparatul la una dintre cele 10 trepte in functie de necesitate si bucura-te de gustul autentic al carnii, legumelor sau al pestelui gatit pe gratar. Sa nu uitam de sandwich-urile de la micul dejun. Vor fi atat de gustoase incat nu vei mai sari peste aceasta masa importanta din zi.
 
 
 
 

Timer


Seteaza timpul dorit si lasa aparatul Comfee sa-si faca treaba. Mai simplu si mai organizat, sandwich grill-ul Comfee va deveni un electrocasnic indragit de intreaga familie. In timp ce asezi masa, aparatul pregateste pranzul sau cina pentru tine.

 
 
  
 
 
Oprire automata 

Cu sandwich grill-ul Comfee esti in siguranta. In cazul in care ai uitat sa opresti aparatul, acesta se va opri singur. Perfect pentru diminetile in care esti pe graba si te gandesti daca ai lasat totul in regula acasa.
 

Caracteristici generale


Putere (W) 600
Material placi Antiaderent
Functii Timer cu presetare, Oprire automata
Accesorii incluse Placi triunghiuri, Placi Grill 13x12 cm
Culoare Galben

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.