Aparat waffe MPM MGO-24, 2 waffe, 1400W, termostat reglabil, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aparat waffe MPM MGO-24, 2 waffe, 1400W, termostat reglabil, negru de la MPM

MGO-24 este o alegere de incredere pentru oricine doreste sa se bucure de vafe crocante si gustoase. Acesta va permite sa pregatiti 2 vafe simultan, iar termostatul permite controlul temperaturii, astfel incat sa puteti face vafele in modul in care va place cel mai mult. MGO-24 este o idee minunata pentru un desert rapid si gustos, in fiecare zi!


 

Calitate distinctiva

MGO-24 este o solutie practica si garanteaza un gust deosebit. Luminile de control sunt responsabile pentru siguranta in timpul utilizarii zilnice. Placile sunt acoperite cu un strat antiaderent, care ajuta la mentinerea aparatului curat, astfel incat sa va puteti bucura de gustul vafelor delicioase mai mult timp. Acest model are matrite de copt mai adanci decat la modelele standard, ceea ce face ca vafele sa fie mai pufoase.

Puterea mare a aparatului - 1400 W , asigura, de asemenea, succesul culinar.

 

Caracteristici generale:

Prepararea simultana a 2 vafe;

Placi acoperite antiaderente;

Termostat care regleaza automat temperatura;

Indicator luminos de functionare;

Indicator luminos pentru conexiunea la retea;

Spatiu pentru infasurarea cablului de alimentare;

Caracteristici tehnice:

Sursa de alimentare: 230 V, 50/60 Hz;

Putere: 1400 W.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.