Sandwich-maker Russell Hobbs Fiesta 3 in 1 Deep Fill 24540-56, 750 W, 3 placi detasabile, grill, gofre, sandwich-uri, inox/negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sandwich-maker Russell Hobbs Fiesta 3 in 1 Deep Fill 24540-56, 750 W, 3 placi detasabile, grill, gofre, sandwich-uri, inox/negru de la Russell Hobbs

Sandwich Maker-ul 3 in 1 Deep Fill este un aparat electrocasnic multifunctional care poate prepara o multime de gustari delicioase. Avand 3 placi detasabile: o placa pentru sandviciuri, o placa pentru gratar si una pentru vafe, poti alterna simplu si rapid intre ele pentru a-ti satisface toate poftele. Fie ca prepari vafe cu diferite topping-uri impreuna cu cei mici, prajesti niste bacon pentru micul dejun, ori prepari niste sandviciuri pline de cascaval topit pentru pranz - Sandwich Maker-ul 3 in 1 Deep Fill le poate face pe toate!

Placi extra-adanci pentru sandwich-uri

Cu ajutorul placilor extra-adanci pentru sandwich-uri, acum poti pune chiar si mai mult cascaval in sandviciurile tale preferate, sau poti sa incerci lucruri noi folosind ciuperci sau orice iti trece prin cap - ai indeajuns loc pentru a improviza retete noi.

Usor de curatat

Am conceput Sandwich Maker-ul 3 in 1 Deep Fill impreuna cu placi antiaderente care pot fi sterse usor dupa utilizare sau puse direct in masina de spalat vase. Acum poti curata placile fara efort, imediat dupa utilizare.

 

Caracteristici

Placi detasabile: Placa pentru sandiviciuri, Placa pentru gratar, Placa pentru vafe

750 W

Placi de sandviciuri extra adanci pentru mai multa umplutura

Invelis antiaderent usor de curatat

Indicatoare luminoase gata de utilizare

Picioruse anti-alunecare

Depozitare verticala

Spatiu pentru depozitarea cablului

Maner cu inchidere

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.