Canon Flatbed Scanner Unit 201

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Flatbed Scanner Unit 201 de la Canon

Flatbed Scanner Unit 201

Canon Flatbed Scanner Unit 201

Scaner cu suport plat optional format A3 de mare viteza, perfect pentru scanarea documentelor legate si a materialelor fragile.

Profitati de scanarea dubla continua cu scanerul Canon 201 cu suport plat si de gama noastra imageFORMULA ce ofera o mai mare flexibilitate si precizie la scanarea cartilor, ziarelor si documentelor fragile.

Beneficii

  • Scaner cu suport plat A3 de inalta performanta
  • Scanati suporturi media A3 in doar 3,5 sec
  • Conectivitate perfecta cu scanerele imageFORMULA*
  • Caracteristici exceptionale de procesare a imaginii
  • Scanare dubla continua, intr-un singur fisier
  • Perfect pentru captura documentelor legate si fragile

Specificatii detaliate

Inalta performanta pentru cresterea productivitatii

Scanerul cu suport plat Canon 201 ofera scanare in format A3 de mare viteza, de pana la 3,5 secunde la 200 dpi. Porneste rapid gratie tehnologiei Canon cu sursa de lumina LED, ceea ce inseamna ca timpul de incalzire a fost eliminat. Dupa conectarea la un scaner DR, puteti beneficia de o scanare de mare viteza in loturi, alaturi de scanarea cu suport plat in format A3. Acest lucru inseamna economisire vitala de timp si productivitate sporita simultan.

Utilizare versatila a suporturilor materiale

Scanerul cu suport plat 201 format A3 este ideal pentru scanarea unei game largi de suporturi materiale inclusiv carti, registre si documente fragile - perfect pentru birouri guvernamentale, biblioteci, industria constructiilor si servicii generale.

Mariti puterea scanerului dvs. DR printr-o operatie de scanare continua

Conectivitatea perfecta dintre scanerele Canon imageFORMULA si scanerul cu suport plat 201 permite un control mai mare asupra scanarii la optimizarea capturii ADF si pe suport plat intr-o singura operatie. Scanati in formate multiple intr-un singur fisier document si trimiteti simplu si direct spre diferite destinatii de iesire, inclusiv e-mail, foldere si aplicatii binecunoscute de gestionare a datelor. Comunicarea inteligenta dintre scanere inseamna ca scanerul cu suport plat A3 va incepe sa scaneze daca detecteaza ca nu exista hartie in alimentatorul de documente al scanerului DR, atunci cand acesta este conectat.

Imbunatatirea controlului dvs. la procesarea avansata a imaginilor

Unitatea de scanare cu suport plat 201 incorporeaza o gama de caracteristici de procesare avansata a imaginii, incluzand modul inteligent de anulare a luminii ambiante, care le permite utilizatorilor sa scaneze cu capacul deschis si sa obtina imagini de inalta calitate. Aceasta caracteristica valoroasa imbunatateste productivitatea in cazul scanarii unor volume importante la viteza mare. Mai mult, unitatea mosteneste caracteristicile de procesare a imaginii de la scanerul DR, cum ar fi detectarea automata a formatului de pagina, corectarea alinierii si scanarea MultiStream - care ajuta la mentinerea constanta a scanarii de inalta calitate.

Compact, elegant si robust

Scanerul cu suport plat 201 beneficiaza de un design subtire, elegant si compact, dimensiunile sale fiind putin mai mari decat cele ale unei coli de hartie A3. Prin urmare, poate sta permanent pe birou sau se poate depozita usor atunci cand nu este utilizat.

*DR-C130, DR-M140, DR-M160, DR-6030C, DR-G1100, DR-G1130, DR-X10C (compatibilitate viitoare planificata)

INFORMATII GENERALE DESPRE PRODUS

Tip Scaner universal cu platan format A3 optional
Unitate de scanare cu senzor Senzor CCD
Rezolutie optica 600 dpi
Sursa de lumina LED RGB
Scanare Fata
Interfata High Speed USB 2.0
Dimensiuni (lxAxH) Cu tava inchisa: 571 mm (l) x 436 (A) x 96 (H) mm
Greutate Aprox. 8,5 kg
Cerinte de alimentare 100 - 240 V c.a. (50/60 Hz)
Consum Scanare pana la 21 W, mod inactiv pana la 3,1 W, oprit - sub 0,3 W
Mediu de functionare 10 - 32,5 °C (50 - 90,5 °F), umiditate relativa 20 - 80% RH
Conformitate cu exigentele de mediu RoHS si ENERGY STAR

SPECIFICATII SCANARE

Alb-negru A4: 3,0 secunde; A3: 3,5 secunde
Color A4: 3,5 secunde; A3: 4,5 secunde
Rezolutie de scanare 100 x 100 dpi, 150 x 150 dpi, 200 x 200 dpi, 240 x 240 dpi, 300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi
Mod de iesire Alb-negru, Remedierea defectiuni, Imbunatatirea claritatii textului II, Scara de gri pe 8 biti (256 de niveluri), Color pe 24 de biti, Detectare automata a culorilor

SPECIFICATII DOCUMENT

Latime Pana la 297,4 mm
Lungime Pana la 431,8 mm

CARACTERISTICI SPECIALE

- Detectare automata format hartie, Corectare aliniere, Mod anulare lumina ambianta, Setare zona de scanare, Fata de scanare, Setare automata rezolutie pentru adaptare contrast. 
(Beneficiaza de functia de procesare a imaginii de la scanerele seria DR conectate)
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.