Scaun gaming ASUS ROG Chariot (SL300C) negru iluminare RGB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.324,63 lei
Pret 36 Rate Optimo: 121.87 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

90GC00E0-MSG010

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Scaun gaming ASUS ROG Chariot (SL300C) negru iluminare RGB de la ASUS

Scaun de gaming ROG Chariot RGB in stil masina de curse, cu suport lombar din spuma cu memorie, cotiere 4D, mecanism de inclinare si ridicare durabila cu gaz de clasa 4

  • Iluminare integrata ASUS Aura RGB cu multiple efecte si culori pentru experiente de joc vibrante si dinamice
  • Controler intuitiv cu o singura atingere pentru a comuta cu usurinta intre culorile si efectele Aura RGB
  • Design ergonomic cu tetiera din spuma de inalta densitate si perna lombara din spuma cu memorie pentru un confort maxim
  • Cotiera reglabila in 4D si spatar cu inclinare de pana la 145°, plus mecanism de inclinare articulat pentru a spori imersiunea in jocuri
  • Finisajul din piele artificiala respirabila si neteda permite un flux de aer mai bun pentru un confort racoros in timpul sesiunilor lungi de joc
  • Carlige spate convenabile, infuzate cu stilul si spiritul de gaming ROG
  • Construit din piele artificiala tactila si spuma de inalta densitate, polimerizata la rece, pentru o durabilitate superba
  • Siguranta superioara oferita de cadrul complet din otel, ridicare cu gaz de clasa 4, rotile durabile din PU si baza din aliaj de aluminiu, cu cinci stele

 

Realizat pentru confort. Nascut pentru a straluci.

Scaunul de gaming ROG Chariot evoca stilul si senzatia de a lua locul la volan al unei masini de curse high-end, cu iluminare integrata Aura RGB pentru o estetica de pole-position. Cu suport pentru cap si suport lombar cu spuma cu memorie, piele PU respirabila, cotiere reglabile in 4D, mecanism de inclinare blocabil si componente de inalta durabilitate, Chariot va copleseste intr-un stil sigur si confortabil - si va da posibilitatea de a va proiecta propria personalitate in orice arena de joc.

 

Aura RGB Lighting

Lumineaza ROG Chariot in pana la opt culori izbitoare si cu sapte efecte presetate, prin oglinda infinita integrata si logo-ul ROG din spate. Luminozitatea spectacolului de lumini poate fi setata la unul dintre cele trei niveluri de intensitate si este usor de gestionat cu ajutorul unui controler intuitiv cu o singura atingere, rezistent la stropire IPX4. Trebuie doar sa atasati propriul powebank* si sa va iluminati drumul spre victorie.

*Powerbank nu este inclus.

 

Controler intuitiv cu o singura atingere

 

Power Bank Pouch

ROG Chariot include o husa inteligenta pentru a va proteja si a va depozita power bank-ul. Buclele integrate pe panoul din spate o fac simplu de atasat la Chariot si se detaseaza rapid atunci cand trebuie sa luati bateria si sa plecati.

 

Realizat pentru confort

ROG Chariot ofera un confort ergonomic de sus pana jos. Cu tetiera reglabila cu spuma cu memorie si suportul lombar detasabil, isi propune sa ofere cel mai bun confort.

 

Tetiera din spuma cu memorie

Tetiera din spuma cu memorie aluneca usor in sus si in jos pentru o pozitionare perfecta - o premiera pentru un scaun dedicat jocurilor.

   

Suport lombar din spuma cu memorie

Pozitionarea suportului lombar generos captusit cu spuma cu memorie poate fi ajustata rapid - si poate fi chiar indepartata daca preferati sa va simtiti mai bine in Chariot.

 

4D cotiere reglabile

Cu ajutorul unui control fara efort, puteti regla la nesfarsit inaltimea, adancimea, pozitia orizontala si unghiul oricaruia dintre cotiere, astfel incat este usor sa stabiliti suportul perfect pentru dumneavoastra.

 

Ridicare, coborare sau reculegere - Este nevoie de doar o clipa pentru a va modifica pozitia de sedere de la pozitia verticala la cea inclinata pana la 145° si invers, astfel incat puteti trece de la relaxare la alerta intr-o clipita. De asemenea, puteti ridica sau cobori inaltimea pentru a se potrivi cu cadrul dvs. - asa ca gasiti pozitia perfecta si fixati-o!

Inclinare, leganare sau blocare - Decuplati dispozitivul de blocare si Chariot Core se va inclina si se va legana in ton cu corpul dvs., mentinandu-va confortabil leganat pe masura ce imersiunea creste.

 

Iesiti, jucati

Partea din spate a ROG Chariot are curele din tesatura convenabile, impodobite cu modelul de cibertext ROG, cu bucle tesute pentru a va suspenda kitul de joc preferat. Exista, de asemenea, o bucla cu eliberare rapida, cu carlig si fixare, oferind locul perfect pentru a depozita un rucsac, casti sau alte echipamente de gaming usoare.

* Sarcina maxima suportata este de 2 kg.

 

Conceput pentru confort. Construit pentru a dura.

Spuma ROG Chariot de inalta densitate, cu intarire la rece, este imbracata in piele PU durabila, oferind un confort intens, care este atat respirabil, cat si usor de curatat. Este sustinuta de un cadru complet din otel, proiectat sa mearga pe distante lungi, si este montata pe rotile acoperite cu PU pentru o deplasare lina cu risc minim de deteriorare a podelei.

   

Facut puternic. Proiectat pentru siguranta.

Pentru a va mentine in siguranta, ROG Chariot foloseste numai componente de inalta calitate. Baza de cinci stele este fabricata dintr-un aliaj puternic de aluminiu pentru un suport stabil, in timp ce liftul cu gaz de clasa 4 este o componenta de top - deci este suficient de rezistenta pentru a face fata vietii de zi cu zi.

CARCTERISTICI GENERALE

Manevrare Manual
Material Piele sintetica
Material structura Otel
Accesorii Controller Husa powerbank
Greutate 28.4 Kg
Lungime 730 mm
Adancime 730 mm
Inaltime 1260 mm 1350 mm
Culoare Negru

CARACTERSTICI TEHNICE

Greutate maxima 125 Kg
Inaltime spatar 88 cm
Inaltime ajustabila Da
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.