Servetele umede Pampers Fresh Clean, 6 pachete x 52, 312 buc

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Servetele umede Pampers Fresh Clean, 6 pachete x 52, 312 buc de la Pampers

Servetele umede Pampers Fresh Clean, 6 pachete x 52, 312 buc

 
   
Descopera servetelele Pampers Fresh Clean

Bebelusul tau merita ingrijirea delicata si usoara oferita de servetelele Pampers Fresh Clean. Pielea se simte mai curata, iar in acelasi timp nivelul natural al pH-ului este mentinut. Cu un miros racoritor, schimbatul scutecului nu a fost niciodata mai placut. Nu te mai teme niciodata de murdarie, cu servetelele Pampers Fresh Clean.
   
De asemenea, excelente pentru maini si fete

Aceste servetele umede pentru bebelusi curata, hidrateaza si improspateaza funduletul, mainile si fata.
   
Lotiune cu parfum proaspat

Servetelele umede pentru bebelusi Pampers Fresh Clean au un parfum revigorant pentru o senzatie de prospetime si o experienta placuta la schimbare.
   
Extra groase si delicate

Sunt moi si rezistente pentru a curata rapid toata murdaria!
   
0% alcool!

Servetelele umede Pampers Fresh Clean sunt special concepute pentru nevoile pielii bebelusului. Acestea sunt testate dermatologic si nu contin alcool.
   

Pentru ca dorim sa avem grija de tine, ca tu la randul tau sa ai grija de cei din jurul tau, asigura-te ca, igiena casei tale si curatarea hainelor sa fie facute mereu cu atentie. Astfel, ii vei oferi o mai buna protectie bebelusului si celor dragi tie!

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.