Mio Senzor usa/fereastra Smart Motion R12

150,00 lei TVA inclus
Pret 36 Rate Optimo: 5.5 lei/luna
Disponibilitate: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MioSMARTSensorR12

Garantie: 24 luni.

  • Distribuie pe:

Descriere Senzor usa/fereastra Smart Motion R12 de la Mio

Senzor pentru fereastra & usa pentru a va monitoriza locuinta – primiti o notificare in aplicatia MioSMART daca fereastra, usa sau sertarul monitorizat se deschide neasteptat. Usor de configurat prin codul QR – asociati senzorii cu Hub-ul MioSMART prin semnaul RF 2.4GHz, conectati Hub-ul la aplicatia MioSMART scanand codul QR si atat! Toate solutiile MioSMART sunt usor de controlat cu o singura aplicatie. Durata de viata de pana la 1 an, folosind 2 baterii AAA (usor de inlocuit) cu notificare de scadere a nivelului bateriei. Forma discreta si subtire pentru a se potrivi stilului dvs.Va prezentam Senzorul R12 pentru usa si fereastra; un mic senzor elegant si discret pentru monitorizarea intrarilor in locuinta dvs. Daca o fereastra, o usa sau chiar un sertar se va deschide in mod neasteptat, veti primi imediat o alerta pe telefon prin intermediul aplicatiei MioSMART.

De ce as utiliza senzori pentru monitorizarea locuintei mele?


Montarea in locuinta dvs. a unor senzori pentru usa si fereastra sau a unor senzori de miscare va poate aduce linistea sufleteasca mult dorita, mai ales daca acestia vin in completarea monitorizarii oferite de camerele video pentru locuinta. Simpla lor prezenta va va aduce un sentiment de relaxare, deoarece veti sti ca locuinta dvs. si cei dragi sunt in siguranta. Cunoscand aceste lucruri, veti putea sa va canalizati atentia asupra vietii dvs., fara a va face griji in legatura cu situatia de acasa.

Cum functioneaza?


Cu ajutorul aplicatiei MioSMART, senzorul R12 poate fi conectat cu usurinta la Hub G10 MioSMART; acest dispozitiv elegant este „punctul central” intre senzori si routerul din locuinta dvs. Conectati senzorul la hub prin semnal RF de 2,4 GHz, conectati hubul la aplicatia MioSMART prin functia de conectare si puteti incepe monitorizarea locuintei dvs.

Cu 2 baterii AAA standard (usor de inlocuit), senzorul R12 are o durata de functionare a bateriei de pana la 1 an* si ofera o notificare inteligenta de baterie descarcata, astfel incat veti sti cand trebuie sa inlocuiti bateriile.

Controlati toate solutiile MioSMART cu o singura aplicatie


Toate solutiile MioSMART sunt usor de controlat doar cu o singura aplicatie. Nu va trebui sa comutati intre aplicatii pentru a trece de la senzorul pentru usa si fereastra la VixCam, de exemplu. Iar in eventualitatea in care achizitionati solutii MioSMART suplimentare, acestea vor fi intotdeauna controlate doar prin aceasta aplicatie, pentru confortul dvs.

Aplicatia poate fi folosita de pana la patru utilizatori; de aceea, daca v-ati pierdut telefonul, puteti avea acces prin dispozitivul unuia dintre ceilalti trei utilizatori, lucru care va ofera sentimentul linistitor al accesibilitatii partajate. In plus, aplicatia MioSMART are o functie pentru grup; aceasta va permite sa organizati produsele MioSMART intr-un grup care poate fi gestionat printr-o singura pagina. De exemplu, puteti crea grupuri precum „Acasa” sau „Birou” pentru a efectua o verificare rapida in loc sa selectati un dispozitiv din lista. In acest fel, veti obtine o imagine de ansamblu mai clara, iar metoda se va dovedi practica atunci cand veti avea mai multe solutii MioSMART pentru monitorizarea locurilor vizate de dvs.!

*cand se declanseaza de doua ori pe zi.

Senzor pentru fereastra & usa pentru a va monitoriza locuinta

primiti o notificare in aplicatia MioSMART daca fereastra, usa sau sertarul monitorizat se deschide neasteptat

Usor de configurat prin codul QR

asociati senzorii cu Hub-ul MiSMART prin semnaul RF 2.4GHz, conectati Hub-ul la aplicatia MioSMART scanand codul QR si atat!

Durata de viata de pana la 1 an, folosind 2 baterii AAA

 

(usor de inlocuit) cu notificare de scadere a nivelului bateriei *

*cand se declanseaza de doua ori pe zi

Forma discreta si subtire pentru a se potrivi stilului dvs.

Toate solutiile MioSMART sunt usor de controlat cu o singura aplicatie
 
Standard RF 2,4GHz
Distanta RF 100 metri (spatiu deschis)
Baterie 2 baterii AAA
Durata de viata a bateriilor 1 an (2 declansari pe zi)
Notificare nivel scazut al bateriei Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.