Senzor detectie scurgeri de apa PANASONIC KX-HNS103FXW

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Senzori si alarme Smart Home

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

  • Distribuie pe:

Descriere Senzor detectie scurgeri de apa PANASONIC KX-HNS103FXW de la Panasonic

Senzor detectie scurgere apa. Lungime : 1.2m, waterproof  IP44, baterie CR2 x 1. Cand senzorul detecteaza scurgeri de apa, aplicatia de pe smartphone transmite o notificare automata. Dimensiuni (W x D x H): unitate principala: 31 mm x 22 mm x 106 mm , unitatea de proba: 24 mm x 10 mm x 44 mm. Greutate: 80 g

Senzorii de detectie scurgere apa sunt ideali pentru monitorizarea subsolurilor si spatiilor inguste, sub chiuvete, masini de spalat, boilere, cazane de abur, masini de spalat vase, grupuri sanitare, etc.. Pot fi armati si dezarmati in orice moment din interiorul casei sau de la distanta de pe smartphone / tableta.

Tehnologia sofisticata a retelei  va permite sa adaptati si sa extindeti sistemul  pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra. Puteti construi personalizat un sistem perfect folosind oricare dintre combinatiile dispozitivului prezentat in diagrama, iar Panasonic lucreaza deja la alte dispozitive care se vor insera cu usurinta in retea odata ce acestea sunt disponibile.
Pur si simplu conectati Hub-ul la retea, descarcati aplicatia pe smartphone sau tableta si asociati fiecare dispozitiv la acesta.
Sistemul are un program usor de asociere, trebuie doar sa apasati un buton de pe fiecare dispozitiv si un singur buton de pe hub. Dispozitivele pot fi inregistrate si prin intermediul aplicatiei.
Aceasta apasare de imperechere functioneaza pe toate dispozitivele Smart Home daca va decideti sa adaugati mai multe in viitor.

Se pot conecta un numar de maxim 4 camere, 6 telefoane DECT si  50 de unitati suplimentare pe un singur HUB.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.