Senzor de miscare PANASONIC KX-HNS102FXW

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Senzor de miscare PANASONIC KX-HNS102FXW de la Panasonic

Senzor de miscare PANASONIC KX-HNS102FXW cu 2 trepte de sensibilitate. Raza mare de actiune (5m) si senzorul tip pyroelectric (detectie de caldura) ofera siguranta mult dorita iar versatilitatea acestuia poate fi folosita pentru a declansa: lumina, camera video etc. Dimensiuni (W x D x H): 73 mm x 61 mm x 72 mm . greutate : 77 g

 



Senzor miscare: mod High/Low. Piroelectric infrared senzor (senzor de caldura). Detection range: distanta: aprox. 5 m, orizontal aprox. ±45°, vertical aprox. ±10° ,  baterie  standard AA x 2. Dimensiuni (W x D x H): 73 mm x 61 mm x 72 mm . Greutate: 77g

Smart Home foloseste senzorii de miscare pentru detectarea intrusilor si activarea alarmelor sau camerelor. Acestia pot fi folositi si pentru configurarea unor efecte automate utile pentru casa.



De exemplu, un senzor de miscare de pe scara ar putea declansa o lumina conectata la un Smart Plug  din sala de la parter.
Puteti regla sensibilitatea senzorului de miscare, astfel incat sa nu fie declansat in mod accidental de animalele de companie ale familiei.


Tehnologia sofisticata a retelei  va permite sa adaptati si sa extindeti sistemul  pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra. Puteti construi personalizat un sistem perfect folosind oricare dintre combinatiile dispozitivului prezentat in diagrama, iar Panasonic lucreaza deja la alte dispozitive care se vor insera cu usurinta in retea odata ce acestea sunt disponibile.
Pur si simplu conectati Hub-ul la retea, descarcati aplicatia pe smartphone sau tableta si asociati fiecare dispozitiv la acesta.
Sistemul are un program usor de asociere, trebuie doar sa apasati un buton de pe fiecare dispozitiv si un singur buton de pe hub. Dispozitivele pot fi inregistrate si prin intermediul aplicatiei.
Aceasta apasare de imperechere functioneaza pe toate dispozitivele Smart Home daca va decideti sa adaugati mai multe in viitor.


Se pot conecta un numar de maxim 4 camere, 6 telefoane DECT si  50 de unitati suplimentare pe un singur HUB.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.