Senzor de miscare PANASONIC KX-HNS102FXW

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Senzori si alarme Smart Home

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

  • Distribuie pe:

Descriere Senzor de miscare PANASONIC KX-HNS102FXW de la Panasonic

Senzor de miscare PANASONIC KX-HNS102FXW cu 2 trepte de sensibilitate. Raza mare de actiune (5m) si senzorul tip pyroelectric (detectie de caldura) ofera siguranta mult dorita iar versatilitatea acestuia poate fi folosita pentru a declansa: lumina, camera video etc. Dimensiuni (W x D x H): 73 mm x 61 mm x 72 mm . greutate : 77 g

 Senzor miscare: mod High/Low. Piroelectric infrared senzor (senzor de caldura). Detection range: distanta: aprox. 5 m, orizontal aprox. ±45°, vertical aprox. ±10° ,  baterie  standard AA x 2. Dimensiuni (W x D x H): 73 mm x 61 mm x 72 mm . Greutate: 77g

Smart Home foloseste senzorii de miscare pentru detectarea intrusilor si activarea alarmelor sau camerelor. Acestia pot fi folositi si pentru configurarea unor efecte automate utile pentru casa.De exemplu, un senzor de miscare de pe scara ar putea declansa o lumina conectata la un Smart Plug  din sala de la parter.
Puteti regla sensibilitatea senzorului de miscare, astfel incat sa nu fie declansat in mod accidental de animalele de companie ale familiei.


Tehnologia sofisticata a retelei  va permite sa adaptati si sa extindeti sistemul  pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra. Puteti construi personalizat un sistem perfect folosind oricare dintre combinatiile dispozitivului prezentat in diagrama, iar Panasonic lucreaza deja la alte dispozitive care se vor insera cu usurinta in retea odata ce acestea sunt disponibile.
Pur si simplu conectati Hub-ul la retea, descarcati aplicatia pe smartphone sau tableta si asociati fiecare dispozitiv la acesta.
Sistemul are un program usor de asociere, trebuie doar sa apasati un buton de pe fiecare dispozitiv si un singur buton de pe hub. Dispozitivele pot fi inregistrate si prin intermediul aplicatiei.
Aceasta apasare de imperechere functioneaza pe toate dispozitivele Smart Home daca va decideti sa adaugati mai multe in viitor.


Se pot conecta un numar de maxim 4 camere, 6 telefoane DECT si  50 de unitati suplimentare pe un singur HUB.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.