Senzor detectie geam spart PANASONIC KX-HNS104FXW

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Senzori si alarme Smart Home

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

  • Distribuie pe:

Descriere Senzor detectie geam spart PANASONIC KX-HNS104FXW de la Panasonic

Senzor detectie geam spart PANASONIC KX-HNS104FXW, 2 trepte de sensibilitate. Acesta functioneaza cu baterii prin intermediul unui microfon. Trimite imediat alerta pe smartphone sau tableta cand un geam este spart in vecinatatea lui. Raza de detectie este de 4.6 metri. Dimensiunile reduse permit montajul pe orice suport. Dimensiuni (W x D x H): 73 mm x 39 mm x 72 mm, greutate: 69 gSenzor detectie geam spart: mod High/Low.  Metoda detectie: microfon cu sensibilitate mare. Detectie la o distanta de aprox. 4.6 m,  baterie  standard AA x 2.Tehnologia sofisticata a retelei  va permite sa adaptati si sa extindeti sistemul  pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra. Puteti construi personalizat un sistem perfect folosind oricare dintre combinatiile dispozitivului prezentat in diagrama, iar Panasonic lucreaza deja la alte dispozitive care se vor insera cu usurinta in retea odata ce acestea sunt disponibile.
Pur si simplu conectati Hub-ul la retea, descarcati aplicatia pe smartphone sau tableta si asociati fiecare dispozitiv la acesta.
Sistemul are un program usor de asociere, trebuie doar sa apasati un buton de pe fiecare dispozitiv si un singur buton de pe hub. Dispozitivele pot fi inregistrate si prin intermediul aplicatiei.
Aceasta apasare de imperechere functioneaza pe toate dispozitivele Smart Home daca va decideti sa adaugati mai multe in viitor.


Se pot conecta un numar de maxim 4 camere, 6 telefoane DECT si  50 de unitati suplimentare pe un singur HUB.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.