Xiaomi Senzor temperatura si umiditate cu afisaj digital

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Senzor temperatura si umiditate cu afisaj digital de la Xiaomi

Senzor temperatura si umiditate Xiaomi cu afisaj digital



Senzor temperatura si umiditate Xiaomi cu afisaj digital masoara nivelul de umiditate si temperatura in camera copilului, in sufragerie, dormitor, baie, bucatarie,la birou si in alte spatii locuibile.
 

 
Temperatura si umiditatea din atmosfera sunt strans legate de confortul si sanatatea corpului uman. Cand umiditatea din mediul exterior este scazuta, aerul din casa este uscat. In sezoanele ploioase, umiditatea din casa este prea mare.
Atunci cand umiditatea este foarte ridicata, pot aparea mucegaiul, igrasia, care afecteaza respiratia si pun in pericol sanatatea. In plus, un astfel de mediu favorizeaza dezvoltarea bacteriilor, care pot duce la aparitia sau agravarea unor afectiuni respiratorii, precum alergiile. Aerul devine greu de respirat, iar usile, parchetul si obiectele de mobilier (practic tot ceea ce contine lemn) pot suferi deformari. Excesul de umiditate apare in special in perioada sezonului rece.


De cealalta parte, o umiditate scazuta de asemenea cauzeaza probleme, iar asta pentru ca duce la aparitia senzatiei de nas si gat uscat, sistemul imunitar incepe sa slabeasca, iar pielea noastra devine mai uscata. Iata asadar cat de mult poate afecta nivelul de umiditate confortul pe care noi il resimtim in locuinta noastra.


Senzor temperatura si umiditate Xiaomi cu afisaj digital masoara la secunda temperatura si umiditatea din locuinta, cu o acuratete deosebita, percepand variatiile de pana la 0.1% atat la temperatura, cat si la umiditate.


Senzor temperatura si umiditate Xiaomi cu afisaj digital are ecran tip LCD si se fixeaza foarte usor pe perete, cu un suport tip sticker magnetic.
Senzor temperatura si umiditate Xiaomi cu afisaj digital functioneaza optimizat, cu o baterie de tip AAA. (durata de functionare in standby-1 an; bateria nu este inclusa la achizitie).
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.