Xiaomi Senzor securitate Mi Door Windows Sensor pentru fereastra si usa, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Senzor securitate Mi Door Windows Sensor pentru fereastra si usa, Alb de la Xiaomi

Senzor securitate Xiaomi Mi Door Windows Sensor pentru fereastra si usa, Alb

 
 
 
Senzorul alerta fereastra si usa Xiaomi Mi window and door sensor te ajuta sa preiei controlul asupra casei sau biroului tau. Senzorul inteligent, creat special pentru ferestre si usi, te va alerta imediat, atunci cand cineva deschide fereastra sau usa pe care este instalat senzorul. Senzorul alerta fereastra si usa Xiaomi Mi window and door sensor are un design ergonomic si se lipeste foarte usor.
 
 

Caracteristici:

  • Utilizare: doar pentru spatii interioare, functioneaza prin conectarea la Kit Senzori Xiaomi Mi Smart Sensor;
  • Detecteaza deschiderea ferestrei/usii pe care este instalat senzorul iar prin aplicatia Mi Home se trimite notificare catre telefon;
  • Distanta permisa intre senzorul principal si magnet este 22 mm;
  • Durata baterie: peste 2 ani, in functie de frecventa utilizarii;
  • Senzorul pentru ferestre / usi consta intr-un senzor principal si un magnet, care sunt instalate aproape unul de celalalt fixand pozitia initiala a ferestrelor sau usilor.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.