Davidoff Set cadou dama Cool Water Women Wave apa de toaleta 30 ml + lotiune de corp 75 ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Set cadou dama Cool Water Women Wave apa de toaleta 30 ml + lotiune de corp 75 ml de la Davidoff

Cool Water Woman Wave de Davidoff este un parfum Floral Acvatic de dama. Acesta este un parfum nou Cool Water Woman Wave a fost lansat in 2018. Cool Water Woman Wave a fost creat de Maïa Lernout si Francis Kurkdjian.

- Notele de varf sunt lamaie verde, Para si frangipani;
- Notele de mijloc sunt iasomie Sambac, note florale si note marine;
- Notele de baza sunt ambra si note lemnoase.

Parfumurile Davidoff poarta numele fondatorului, Zino Davidoff, supranumit la vremea sa regele trabucurilor. In anii 80, compania de tutun preluata de Zino de la tatal sau a patruns si pe piata parfumurilor. Mica firma familiala s-a dezvoltat rapid, iar brandul Davidoff a devenit popular si in afara Elvetiei natale.

Astazi, in oferta de la Davidoff gasim cateva zeci de parfumuri, creatii ale unor nasuri de talie mondiala. De departe cel mai mare succes a inregistrat colectia Davidoff Cool Water, care a cauzat o mica revolutie in lumea parfumurilor. Fiecare parfum Davidoff are insa caracterul sau inconfundabil, toate trezind in cel care-l foloseste dorinta de a-si trai viata cat mai intens.

Zino Davidoff a fost el insusi un maestru al artei de a trai. A facut inconjurul lumii, iar fiecare zi din viata lui a insemnat o aventura si o provocare. Si totul s-a reflectat in creatiile sale. Numele Davidoff a devenit un echivalent pentru bucurie, stil atemporal si gustul pentru noi descoperiri. Davidoff inseamna sa traiesti viata la maxim.
 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Apa de toaleta
Set Da
Tip Luxury
Pentru Femei
Forma/Textura Fluid
Tip aplicare Vaporizator
Continut pachet 1 x Apa de toaleta
1 x Lotiune de corp

DETALII AROMA

Categorie olfactiva Floral
Marin
Note de varf Para
Lamaie verde
Fragipani
Note de mijloc Note marine
Note florale
Iasomie Sambac
Note de baza Ambra
Note lemnoase

DIMENSIUNI

Cantitate 30 ml/75 ml

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.