Trusa L'Oreal Paris: Crema de zi antirid hranitoare Age Specialist 65+, 50 ml + Sampon Elseve Ulei Extraordinar pentru par uscat, 250 ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Trusa L'Oreal Paris: Crema de zi antirid hranitoare Age Specialist 65+, 50 ml + Sampon Elseve Ulei Extraordinar pentru par uscat, 250 ml de la L'Oreal Paris

Trusa L'Oreal Paris: Crema de zi antirid hranitoare Age Specialist 65+, 50 ml + Sampon Elseve Ulei Extraordinar pentru par uscat, 250 ml
 
Acest pachet contine: 1. Crema de zi antirid reparatoare Age Specialist 55+ de la L'Oreal Paris este special conceputa pentru a se adresa nevoilor antirid ale tenului matur. 2. Sampon pentru par fragil Elseve Arginine Resist este ideal pentru a transforma parul fragil.

Mod de utilizare: 1.Crema de zi antirid reparatoare Age Specialist 55+. Aplicati zilnic pe fata si pe gatul bine curatate anterior, prin miscari circulare. 2. Sampon pentru par fragil Elseve Arginine Resist. Aplicati pe parul umed si masati cu grija. Insistati pe intreaga lungime a parului si pe varfuri, apoi clatiti. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta.

Recomandare: 1. . Crema de zi antirid reparatoare Age Specialist 55+ este destinata tenului matur. 2. Sampon pentru par fragil Elseve Arginine Resist este destinat parului cu tendinta de cadere. Pentru a preveni ruperea firelor de par, uscati delicat parul cu un prosop si aplicati balsamul expres din gama pentru descurcare usoara.

Ingrediente si inovatie: 1. Crema de zi antirid reparatoare Age Specialist 55+ are tripla actiune: a. HRANESTE SI DENSIFICA. Pielea este hranita, se simte mai confortabila, mai supla si pare mai densa; b. REDUCE RIDURILE. Dovedit clinic ca reduce numarul, suprafata si lungimea ridurilor. Pielea arata mai neteda; c. REDEFINESTE CONTURUL. Elasticitatea pielii este imbunatatita. Contururile fetei sunt mult mai definite si tonifiate. REZULTATE: 83% dintre femei au conturul mai bine definit*, 94% dintre femei au o piele hranita*, in 4 saptamani ridurile sunt reduse cu 35%**. * Auto-evaluare a 40 de femei dupa 6 saptamani. **Numarul ridurilor laba gastei dupa 4 saptamani, test instrumental pe 40 de femei. 2. Samponul pentru par fragil Elseve Arginine Resist este infuzat cu puterea unui triplu complex fortifiant, Arginina + Proteine* + Vitamina B3, hraneste de la radacini, restructureaza firul de par**, protejeaza pana la varfuri. *Derivate proteice. **Dupa 5 aplicari ale samponului + balsamului din gama.


CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Ten
Tip produs Crema de fata
Set Da
Utilizare Zi
Tip Clasic
Pentru Femei
Varsta 65+ ani
Gama Age Specialist
Tipul de ten Matur
Forma/Textura Crema
Beneficii Anti-imbatranire Tonifiere
Proprietati Retinol
Continut pachet 1 x Sampon 1 x Crema zi
Cantitate 50 ml 250 ml
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.