Trusa L'Oreal Paris: Ser fiole antirid Revitalift Filler cu acid hialuronic, 7x1.3 ml + Apa micelara bifazica Skin Expert pentru machiajul rezistent la transfer, 400 ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Trusa L'Oreal Paris: Ser fiole antirid Revitalift Filler cu acid hialuronic, 7x1.3 ml + Apa micelara bifazica Skin Expert pentru machiajul rezistent la transfer, 400 ml de la L'Oreal Paris

Trusa L'Oreal Paris: Ser fiole antirid Revitalift Filler cu acid hialuronic, 7x1.3 ml + Apa micelara bifazica Skin Expert pentru machiajul rezistent la transfer, 400 ml

 
Acest pachet contine: 1.Fiole anti-imbatranire cu Acid Hialuronic Revitalift Filler. CURA DE 7 ZILE PENTRU RECAPATAREA ELASTICITATII TENULUI. TENUL ISI REDOBANDESTE ELASTICITAEA SI HIDRATAREA IN 7 ZILE. Formula sa contine Acid Hialuronic Pur, un ingredient de top in ingrijirea tenului, ce ajuta la redobandirea elasticitatii tenului si obtinerea unui aspect catifelat, si Vitamina B5, un nutrient esential cu efect de calmare, ce ajuta la revitalizarea tenului. Contine 7 x Monodoza concentrata sigilata. Monodoza cu activi puternic concentrati este sigilata pana la utilizare, pentru a-si pastra beneficiile si prospetimea. 2. Apa Micelara Bifazica pentru ten sensibil. DEMACHIERE POTRIVITA SI PENTRU MACHIAJUL REZISTENT LA TRANSFER. Dintr-un singur gest, elimina machiajul incapatanat de pe fata, ochi si buze. Pielea ramane curata, proaspata si mai catifelata la atingere.

Utilizare: 1. Fiole anti-imbatranire cu Acid Hialuronic Revitalift Filler: a. Cu o lovitura usoara pe partea superioara, asigurati-va ca lichidul coboara spre baza; b. Deschideti fiola, punand presiune pe partea superioara, pana se rupe. c. Rasturnati continutul fiolei in palma pentru a-l aplica pe fata si gat. Lasati-l pana este absorbit complet, dupa care urmati rutina dumneavoastra normala de ingrijire. Aplicati dupa curatarea si uscarea in prealabil a tenului, inainte de aplicarea cremei de fata. A nu se ingera. A nu se injecta. 2. Apa Micelara Bifazica pentru ten sensibil. Inainte de utilizare agitati produsul pentru amestecarea celor doua faze lichide din interior. Aplicati solutia pe o discheta demachianta.

Recomandare: 1. Fiole anti-imbatranire cu Acid Hialuronic Revitalift Filler. Se recomanda repetarea curei in fiecare luna si folosirea in paralel cu orice crema antirid din gama Revitalift de la L'Oreal Paris. 2. Apa Micelara Bifazica pentru ten sensibil. Potrivita pentru zona sensibila a ochilor si pentru persoanele purtatoare de lentile de contact. Potrivita pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel senibil.

Ingrediente si inovatie: 1. Fiole anti-imbatranire cu Acid Hialuronic Revitalift Filler. Studiu clinic condus de un institut independent. - Dupa 1 fiola, tenul este mai dens si mai elastic (80%*); - Dupa 7 fiole, tenul este revitalizat (85%*), se simte redensificat, mai ferm si mai elastic (75%*); *Autoevaluare - 55 de femei. 2. Apa Micelara Bifazica pentru ten sensibil este imbogatita cu micele care atrag delicat impuritatile.


CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Ten Gat
Tip produs Ser
Utilizare Zi
Tip Luxury
Pentru Femei
Forma/Textura Crema Lichid
Tipul de ten Normal Mixt
Beneficii Anti-rid
Proprietati pH neutru
Ingrediente principale Acid salicilic
Set Da
Continut pachet 7 x Fiola 1 x Apa micelara
Cantitate 1.3 ml 400 ml
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.