Pachet 3 piese Vileda Window Cleaning

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

143,11 lei
214,06 lei
  • Distribuie pe:

Descriere Pachet 3 piese Vileda Window Cleaning de la Vileda

Vileda Sistem de curatat geamuri 2 in 1, produsul perfect pentru a obtine geamuri curate, fara scame sau urme. Ideal pentru curatarea rapida si usoara a geamurilor datorita formei trapeziodale pentru a ajunge cu usuinta in colturi. Marginea abraziva inlatura eficient si urmele cele mai persistente de murdarie. Laveta este din microfibra pentru indepartarea petelor dificile (lungime 28 cm) iar manerul este telescopic pentru a ajunge si la cele mai inalte geamuri (75 - 130 cm).

Vileda Rezerva microfibre pentru sistem de curatat geamuri 2 in 1 este ideala pentru indepartarea petelor dificila, lungime material din microfibre 28 cm.

Vileda Racleta pentru curatat geamuri sterge eficient apa in exces de pe suprafetele de sticla cum ar fi ferestrele sau cabinele de dus. Manerul este prevazut cu striatii pentru o aderenta mai buna a mainilor umede iar lamela de cauciuc este flexibila pentru contact continuu cu suprafata.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Racleta
Tip lama Abraziva Din cauciuc
Material Microfibra
Culoare Multicolor
Continut pachet

1 x Rezerva

1 x Spalator geam

1 x Racleta

DIMENSIUNI

Lungime 28 cm
Maner extensibil 75 - 130 cm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.