Side by Side Candy CHSBSO 6174XWD, No Frost, 529 l, H 177 cm, Clasa E, Dozator apa, inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Side by Side Candy CHSBSO 6174XWD, No Frost, 529 l, H 177 cm, Clasa E, Dozator apa, inox de la Candy

Astazi, din ce in ce mai multe persoane au mai putin timp la dispozitie pentru cumparaturi si, ca urmare, alimentele stau mai mult timp in frigider. Pentru a ajuta acesti consumatori, Candy a conceput produse mai inteligente si mai incapatoare, ce ofera capacitate optimizata si controlul temperaturii, multumita, de asemenea, si noii interfete electronice intuitive. Candy va ofera produse din cele mai bune materiale, cu cele mai delicate finisaje, ergonomice si usor de folosit contribuind astfel la confortul casei dumneavoastra.

   

Clasa E

Grija fata de mediu se afla in centrul atentiei tehnologiei Candy; create din respect profund pentru lumea din jurul nostru, produsele noastre ofera eficienta si performanta. Dezvoltarea tehnologiei de ultima generatie promite, impreuna cu angajamentul Candy sa reduca impactul produselor asupra mediului pentru a indeplini cerintele consumatorilor. Frigiderul CHSBSO 6174XWD are noua clasa de energie E echivalenta cu vechea clasa de energie A++. Grija pentru mediu, economii la facturile de utilitati. Autonomia fara curent de 8 ore iti garanteaza ca alimentele depozitate nu se vor altera chiar daca ai o pana scurta de curent.

   

Capacitate frigider

Frigiderul are o capacitate de 344 L. 

Cele 4 rafturi de sticla transparenta din interiorul frigiderului iti ofera o compartimentare ideala pentru a putea raci un numar mare de produse. Raftul reglabil iti permite sa-ti optimizezi spatiul dupa propriile tale preferinte.

Cele 4 rafturi fixe, de pe usa frigiderului, distantate diferit pentru a putea raci diverse tipuri de produse, fara a avea grija ca vor cadea atunci cand deschidem usa, completeaza functionalitatea spatiului

Noile rafturi de usa permit depozitarea eficienta inclusiv a sticlelor, de diverse marimi, fara grija ca vor cadea atunci cand deschidem usa.

   

Compartiment produse proaspete

Noile sertare fresh zone, transparente, pentru fructe si legume sunt mai incapatoare si mai ergonomice datorita manerelor incorporate si a maximizarii capacitatii interioare.

   

Rafturi din sticla

Cele 4 rafturi de sticla transparenta din interiorul frigiderului protejeaza impotriva varsarilor accidentale fiind si foarte usor de curatat.

   

Tehnologia No Frost

Tehnologia No Frost este inovatia ce permite pastrarea alimentelor un timp mai indelungat impiedicand formarea stratului de gheata pe peretii din interiorul congelatorului. Acum nu mai pierzi timpul cu decongelarea congelatorului, decongelare care inainte era realizata manual: scoteai frigiderul din priza, mutai alimentele afara cu riscul de a se altera, inlaturai manual stratul de gheata si dupa ce faceai curat reasezai alimentele la loc. Iar acest proces il repetai ori de cate ori stratul de gheata impiedica congelarea perfecta a alimentelor.

   

Compartiment congelator

Congelatorul are o capacitate de 185 L, avand aceeasi linie estetica ca si frigiderul, si asigura performanta si fiabilitate.

Sertarele solide si transparente garanteaza conditii perfecte de racire mentinand, in acelasi timp, calitatea alimentelor.

Compartimentarea acestuia iti permite sa congelezi un volum mare de alimente. Cu o capacitate de congelare de 10 kg in 24 ore, pastrarea alimentelor un timp cat mai indelungat devine un lucru foarte usor de realizat.

   

Candy recomanda ca produsele din congelator sa nu fie pastrate mai mult de:

   

Noul LED Light

Toate frigiderele Candy sunt echipate cu control electronic, usor de utilizat cu sistemul de iluminat Sky LED. Acesta va ofera o imagine de ansamblu mai buna asupra alimentelor depozitate. Datorita sursei de lumina, totul in frigider este clar vizibil chiar si atunci cand bucataria este intunecata noaptea.

   

Side by side

Side by side este sistemul care permite racirea unui volum mare de alimente, in doua corpuri independente fiecare, frigider si congelator. Deschizi doar usa catre compartimentului in care vrei sa ai acces celalalt compartiment ramanand inchis, in felul acesta aerul cald nu mai intra in tot corpul frigiderului fapt care aduce urmatoarele avantaje: economie de curent (compresorul nu mai raceste si ventilatorul nu mai ventileaza intregul volum ci doar corpul a carui usa a fost deschisa), pastreaza alimentele un timp mai indelungat (schimbarile de temperatura creeaza umezeala care poate altera alimentele).

   

Panoul de control

Asezat in exteriorul frigiderului interfata electronica de control iti permite sa setezi cu usurinta temperatura dorita. Ai comenzi separate pentru frigider cat si pentru congelator.

Culoarea Inox, afisajul digital si aspectul modern face ca frigiderul side by side de la Candy sa fie nelipsit din orice tip de bucatarie.

   

Dispenser apa

In zilele toride de vara iti doresti un pahar de apa rece ca sa te mai racoreasca putin? Acum ai posibilitatea sa asezi paharul in dreptul clapetei ce actioneaza dispenserul si dorinta ta este indeplinita.



Caracteristici generale

Tip aparat frigorific Side By Side
Volum net total (l) 529
Afisaj / Panou comanda LED / Electronic
Volum net frigider (l) 344
Volum net congelator (l) 185
Clasa eficienta energetica E
Sistem de racire No Frost
Numar compresoare 1
Tehnologii No Frost, Fresh zone, Sky LED
Functii / Optiuni Selectare temperatura dorita, Blocare panou

Frigider

Sistem racire frigider No Frost
Control temperatura frigider Electronic
Sistem dezghetare Automat
Numar rafturi 5
Rafturi pe usa 4
Numar sertare 2
Cutie legume/fructe Fresh Zone
Suport pentru sticle Pe usa
Material rafturi Sticla
Numar zone racire 1
Dozator apa Da

Congelator

Sistem racire congelator No Frost
Sistem dezghetare Automat
Control temperatura congelator Electronic
Numar compartimente 1
Numar sertare 2
Preparare automata cuburi de gheata Nu

Caracteristici tehnice

Consum energetic (kWh/24h) 0.89
Consum energetic (kWh/an) 312
Capacitate congelare (kg/24h) 10
Autonomie fara curent (h) 8
Picioare Da
Iluminare interior Da
Maner Nu
Clasa emisie zgomot C
Nivel zgomot (dB) 39

Altele

Culoare Inox
Dimensiuni (L x A x I cm) 90.2 x 66 x 177
Greutate (Kg) 96
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
      Side by Side
    • Dispenser Apa
      Da
    • Volum (l)
      529
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      E
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.