Daewoo Side by side FSB-514HEX, 529 L, Water dispenser, Iluminare Led, Touch digital display, Functie Super Freeze, Clasa E, Inox look

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Side by side FSB-514HEX, 529 L, Water dispenser, Iluminare Led, Touch digital display, Functie Super Freeze, Clasa E, Inox look de la Daewoo

Clasa energetica E

Daewoo combina un compresor extrem de eficient cu sistemul Digital Smart Control pentru a preveni consumul de energie. Te poti bucura astfel de beneficiile unui produs frigorific Daewoo cu un consum optim de energie electrica.

 




Total NoFrost

Sistemul NoFrost ofera o calitate net superioara refrigerarii. Acesta impiedica producerea de gheata in aparat, mentinand in acelasi timp si o temperatura constanta. Agentul termic va fi transmis prin curenti de aer rece; intrucat este aer si nu particule de apa, aparatul nu va trebui dezghetat periodic, iar pungile nu se vor lipi intre ele in congelator. Cu o capacitate de congelare de 5 ori mai puternica decat in alte sisteme, acum nu vei mai fi nevoit sa cureti gheata de pe peretele aparatului frigorific.
 




Iluminare LED

Iluminarea pe baza de LED este mai rece si mai eficienta decat iluminarea conventionala, deoarece nu compromite puterea de racire. Aceasta lumineaza puternic si in acelasi timp economic toate unghiurile, asigurand o vizibilitate ideala in interiorul aparatului.
 




Multi & dynaCool

Ventilatorul aparatului frigorific distribuie uniform aerul pentru a pastra temperatura constanta in interiorul congelatorului, mai ales dupa deschiderea usii. Un flux de aer rece trece printr-o serie de guri de ventilatie situate la fiecare nivel de raft/sertar pentru a crea un mediu racit uniform. Fluctuatiile de temperatura sunt reduse la minim si timpii de racire sunt ideali – ceea ce ajuta alimentele sa isi pastreze aroma mai mult timp.
 




Touch Display LED

Afisajul elegant permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele frigider si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit sau alegerea unei anumite functii. Toate acestea printr-o simpla atingere a panoului de comanda frontal.
 




Water Dispenser

Dispenserul de apa de la Daewoo este o alternativa inovativa si convenabila pentru iubitorii de apa la temperaturi scazute. Acest dispozitiv este montat in exteriorul aparatului si asigura apa rece la o simpla apasare a clapetei, fara a deschide continuu usa frigiderului.
 

CARACTERISTICI GENERALE


Tip incastrare Standard
Clasa energetica conform noilor reglementari UE E
Tip panou de comanda Touch screen
Agent de racire R600a
Capacitate (L) 529
Autonomie fara curent 9 h
Nivel de zgomot (dB) 39 dB
Clasa climatica SN/N/ST
Consum anual energie (kWh) 312 kWh
Numar compresoare 1
Numar usi 2
Sistem de racire No Frost
Dimensiuni (L x A x H) 90 x 66 x 177 cm
Tehnologii Multi&DynaCool, No Frost
Functii Racire rapida, Congelare rapida, Mod Vacanta, Alarma usa deschisa, Iluminare LED
Culoare Inox


Frigider


Volum net frigider 344
Sistem de racire frigider No Frost Da

Congelator


Volum net congelator 185
Capacitate de congelare 14 kg/ 24 h
Sistem de racire congelator No Frost Da

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Dispenser Apa
      Da
    • Volum (l)
      529
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa noua de eficienta energetica
      E

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.