Side by side Heinner HSBS-M469MNFDX+, 469 l, Clasa A+, Full No Frost, Display touch, Control electronic, H 177.5 cm, Dark Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Side by side Heinner HSBS-M469MNFDX+, 469 l, Clasa A+, Full No Frost, Display touch, Control electronic, H 177.5 cm, Dark Inox de la Heinner

Side by side Heinner HSBS-M469MNFDX+, 469 l, Clasa A+, Full No Frost, Display touch, Control electronic, H 177.5 cm, Dark Inox
 
   
Sistem de racire full no frost

Sistemul Full No Frost permite o circulare omogena a aerului rece care, fiind lipsit de umiditate, evita formarea ghetii pentru o pastrare perfecta a alimentelor. Nu va mai fi necesara dezghetarea frigiderului sau congelatorului si astfel vei economisi timp.
   
Sistem Multi Air Flow

Ventilatorul din congelator si conductele de aer din interiorul frigiderului, fac ca aerul rece sa se extinda mai repede si mai uniform in comparatie cu sistemul traditional de ventilare, astfel prospetimea alimentelor este pastrata timp indelungat.
   
Clasa energetica A+

Beneficiezi de un consum optim de energie electrica si de o super economie, in comparatie cu produsele din clasele inferioare.
   
Capacitate: 469L

Capacitate suficienta pentru nevoile zilnice ale intregii familii.
   
Control electronic cu display LED si Control Touch

Setezi simplu si rapid, printr-o simpla atingere a display-ului, atat temperatura din compartimnetele de racire si congelare, cat si modul de functionare dorit.
   
Functie congelare rapida

Daca doresti sa congelezi alimente intr-un timp scurt, ai posibilitatea sa activezi functia “Super freeze”.
   
Functie racire rapida

Daca doresti sa racesti o cantitate mare de alimente intr-un timp scurt, ai posibilitatea sa activezi functia “Super cool”.
   
Functie "vacanta"

Perfecta pentru perioadele in care pleci de acasa, functia Vacanta opreste compartimentul de refrigerare, in vreme ce congelatorul functioneaza normal. Este o modalitate perfecta de a impiedica formarea mirosurilor in frigider.
 
   
Lumina LED

Lumina moderna de tip LED , durabila si eficienta in privinta consumului de energie, asigura vizibilitate in orice colt al aparatului dumneavoastra.
   
Functionalitati

2 rafturi din sticla frigider, 2 sertare pentru fructe si legume 2 sertare congelator si 4 tavite glisante Ai compartimente spatioase si convenabile pentru toate nevoile tale si intotdeauna suficient spatiu.
 
   
Alarma usa deschisa

Daca usa frigiderului sau cea a congelatorului ramane deschisa pentru mai mult timp, aparatul va emite un semnal sonor continuu de avertizare.
   
Blocare impotriva actionarii copiilor

Prin apasarea butonului “Lock” va asigurati ca setarile aparatului frigorific vor ramane neschimbate, chiar daca cei mici se vor distra atingand butoanele.
   
Culoare: Dark Inox

Designul atractiv si culoarea eleganta se incadreaza perfect in orice bucatarie, indiferent ca vorbim de un decor clasic sau modern.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Numar usi 4
Suprafata Inox
Tip display Touchscreen
Dozator apa Nu
Sistem de racire No Frost Congelator Frigider
Eficienta energetica Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D
Volum net total 469 l
Functii Control electronic Multi Air Flow Control touch Functie congelare rapida Functie racire rapida Functie vacanta Lumina LED Alarma usa deschisa Blocare impotriva actionarii de catre copii
Semnalare audio Usa deschisa
Culoare Dark Inox

SPECIFICATII TEHNICE

Sistem racire Full No Frost

FRIGIDER

Volum net frigider 327 l

CONGELATOR

Volum net congelator 142 l

DIMENSIUNI

Latime 83.3 cm
Adancime 74 cm
Inaltime 177.5 cm
Vezi mai mult


  • Detalii
    • Tip Aparat
      Side by Side
    • Volum (l)
      469
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.