Side by side Heinner HSBS-520NFXWD+, 514 l, full No Frost, dozator de apa, display, H 178.6 cm, clasa A+, argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Side by side Heinner HSBS-520NFXWD+, 514 l, full No Frost, dozator de apa, display, H 178.6 cm, clasa A+, argintiu de la Heinner

CLASA ENERGETICA A+

Beneficiezi de un consum optim de energie electrica si de o super economie, in comparatie cu produsele din clasele inferioare.

SISTEM DE RACIRE FULL NO-FROST

Racire si inghetare fara gheata.

Sistemul NO FROST  permite o circulare omogena a aerului rece care, fiind lipsit de umiditate, evita formarea ghetii pentru o pastrare perfecta a alimentelor. Nu va mai fi necesara dezghetarea frigiderului sau a congelatorului si astfel vei economisi timp.

 

CAPACITATE 516L

Capacitate de incarcare suficienta pentru nevoile zxilnice si pentru intreaga familie.

CONTROL ELECTRONIC CU DISPLAY LED SI CONTROL TOUCH

Setezi simplu si rapid, printr-o simpla atingere a display-ului control touch, atat temperatura din compartimentele de racire si congelare, cat si modul de functionare dorit.

FUNCTIE CONGELARE RAPIDA / RACIRE RAPIDA

Daca doresti sa congelezi alimente intr-un timp scurt, ai posibilitatea sa activezi functia ,,Super Freeze" / ,,Super cool".

SISTEMUL MULTI AIR-FLOW

Ventilatorul din congelator si cele 8 conducte de aer ajuta la extinderea mai rapida a aerului de racire si comparativ cu sistemul traditional de ventilare, astfel prospetimea alimentelor fiind pastrata timp indelungat.

INTELIGENTA ARTIFICIALA

Aceasta combina frigorifica este dotata cu functia "Inteligenta artificiala", care are capacitatea de a regla automat temperatura aparatului. Atunci cand functia este activata, temperatura frigiderului este teglata automat la 4 oC, iar cea a congelatorului la -18 oC.

LUMINA LED

Lumina moderna de tip LED, durabila si eficienta in privinta consumului de energie, asigura vizibilitate in orice colt al combinei frigorifice.

FUNCTIONALITATI

4 RAFTURI DIN STICLA SI 2 COMPARTIMENTE PENTRU FRUCTE SI LEGUME FRIGIDER

4RAFTURI SI 2 SERTARE CONGELATOR

Ai compartimente spatioase si convenabile pentru toate nevoile tale si intotdeauna suficient spatiu. Raceste sau congeleaza alimentele si pastraza fructele si legumele la fel de proaspete si gustoase ca in ziua in care au fost culese.

DOZATOR APA

Solutia ideala pentru racirea apei plate, dozatorul de apa iti ofera racoare in zilele toride de vara. Este dotat cu un rezervor cu o capacitate de 3 L, care nu necesita racordarea la apa curenta, pentru o utilizare usoara.

ALARMA USA DESCHISA

Daca usa frigiderului sau cea a congelatorului ramane deschisa pentru mai mult timp, aparatul va emite un semnal sonor continuu de avertizare.

Caracteristici principale

Clasa energetica: A+

Full no frost

Dispenser de apa

 

Caracteristici

Control electronic

Capacitate bruta: 566L

Capacitate neta: 514L

4 rafturi de sticla frigider

2 compartimente fructe si legume

5 rafturi congelator

2 sertare congelator

 

Specificatii

Greutate neta: 94 kg

Dimensiuni: 91 x 64.3 x 178.6 cm

Vezi mai mult


  • Detalii
    • Dispenser Apa
      Da
    • Volum (l)
      514
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      A
    • Culoare

Opiniile clientilor despre Side by side Heinner HSBS-520NFXWD+, 514 l, full No Frost, dozator de apa, display, H 178.6 cm, clasa A+, argintiu

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

FLORIN (Buftea) - Scor: 5/5 | acum 5 ani
Side by side Heinner HSBS-520NFXWD+, 514 l, full No Frost, dozator de apa, display, H 178.6 cm, clasa A+, argintiu

L-am cumpărat de curând ce pot sa spun produsul merita toți banii ,silențios ,încăpător si foarte frumos ,iar livrarea inreprosabila ,băieții l-au carat pana in casa ,fiind foarte atenți pe scări si ca nu cumva sa îl zgârâie .

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.