Liebherr Side by side SBS 7252, 648 l net, clasa A++

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Side By Side

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

 • Distribuie pe:
b-365

Descriere Side by side SBS 7252, 648 l net, clasa A++ de la LiebherrNoFrost

         

DuoCooling


Ofera tehnologii de refrigerare pentru a asigura prospetimea pe termen lung. Mancarea este inghetata, si toata umiditatea este eliminata. Ca rezultat, frigiderul este tot timpul fara gheata, si mancarea nu mai ingheata.
 
Control precis si independent de temperatura compartimentului frigider si compartimentul de congelare combinate se realizeaza prin DuoCooling cu 2 circuite de racire complet separate. Si nu exista nici un schimb de aer intre compartimentul frigider si congelator. Acest lucru previne transferul de miros si opreste uscarea alimentelor depozitate.
 

FrostSafe

         

Sertare Transparente


Cu FrostSafe, sertarele mari si detasabile sunt inchise etans. Aceasta inseamna ca frigul nu se poate disipa atat de repede cand aparatul este deschis. Partea frontala transparenta garanteaza o imagine optima a produselor inghetate.
 
Manerele de usa cu sistem integrat de deschidere asigura ca usile aparatului pot fi deschise cu minim de efort. In acest caz chiar si daca sunt deschise de mai multe ori intr-o succesiune rapida, datorita mecanismului, care ajuta la impingerea usii de pe carcasa aparatului.
 

Raft Sticle

         

Iluminare LED compartiment congelator


Stocarea bauturilor este practica si placuta ochiului. Acestea sunt stocate intr-un spatiu compact.
 
Sistemul inovator de luminat cu LED-uri in carcasa frontala a modelelor GNP asigura faptul ca sertarele extinse de congelare sunt iluminate in mod optim pentru a oferi o imagine de ansamblu perfecta. Aceasta caracteristica la combina frigorifica CBNES 5167 este situata in partea inferioara a usii frigiderului. Cele doua sertare frigorifice NoFrost ale CNes 6256 combinele sunt iluminate cu benzi cu LED-uri puternice pentru o atmosfera de iluminare sofisticata si o vedere perfecta a alimentelor depozitate in interior. Sursele de lumina cu LED-uri sunt la acelasi nivel.
 

SuperFrost

         

PowerCooling


Genereaza rezerve la rece, astfel incat produsele alimentare proaspat stocate pot fi rapid refrigerate. Revenirea la temperatura de congelare de - 32 grade C la temperatura normala de refrigerare este timpul sau cantitatea controlata pentru economisirea de energie.
 
Sistemul Powercooling de inalta performanta raceste alimente proaspat depozitate si creeaza o temperatura chiar si de racire in interior. Un comutator pe usa care opreste ventilatorul cand usa e deschisa.Acesta salveaza eneregie pretioasa.
 

GlassLine

         

VarioSpace


Rafturile sunt realizate din sticla securizata, glisantepot fi inserate la inaltimi diferite in functie de necesitati.
 
Sertarele si rafturile din sticla securizata pot fi indepartate. VarioSpace-solutia practica de stocare pentru elementele mai mari.
 

FrostControl

         

SwingLine-Design


In cazul unei pene de curent, afisajul FrostControl indica cea mai ridicata temperatura care a fost atinsa in compartimentul congelatorului, ajutand astfel la evaluarea calitatii, durata de depozitare a produselor congelate care au fost afectate de pana de curent..
 
Aproape toate frigiderele si congelatoarele sunt dotate cu un design elegant. Logoul Liebherr pe usa arata finisarea elegantei designului SwingLine
 

Alarma usa

         

Protectie pentru copii


Avertizeaza utilizatorul in cazul in care usa a fost deschisa mai mult de 60 de secunde pentru a proteja in condintii de siguranta produsele alimentare.
 
Functia de blocare pentru copii este programata pentru a preveni oprirea din greseala a aparatului. Un simbol din sistemul de control MagicEye, indica atunci cand protectia pentru copii a fost activat.

Gama: Premium
Dimensiuni (IxLxA): 185,2 x 121 x 63 cm
Capacitate totala: 648 l

Clasa energetica: A++/A++
Clasa climatica: SN-T
Culoare: Alb
DuoCooling
Capacitate neta racitor: 391 l
Capacitate neta congelator: 257 l
Tip congelator: NoFrost
VarioSpace
Sertare congelator: 8
Display MagicEye: Digital
Maner: Sistem de deschidere integrat
Ventilator
Interfata: HomeDialog
Zone individuale de temperatura : 2
Zone de temperatura: 2
Decongelare compartiment racitor: automata
Decongelare congelator: automata
Timp de depozitare in caz de avarii: 43 h
Capacitate de congelare in 24 de ore: 20 kg
Functie SuperFrost: controlata prin cantitate
Functie SuperCool
Nr. Rafturi: 7
Iluminare LED


 • Detalii
  • Tip Aparat
  • Volum (l)
   648
  • Congelator NO FROST
   Da
  • Clasa de eficienta energetica
   A++
  • Culoare
   Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.