Side by side Samsung RS50N3913BC/EO , 501 l, Clasa F, Full No Frost, Compresor Digital Inverter, All Around Cooling, Display, Dispenser apa si gheata, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Side by side Samsung RS50N3913BC/EO , 501 l, Clasa F, Full No Frost, Compresor Digital Inverter, All Around Cooling, Display, Dispenser apa si gheata, Negru de la Samsung

Elegant si armonios
Design minimalist
Ofera casei tale un aspect modern, elegant si minimalist. Designul elegant si minimalist are un aspect contemporan, potrivindu-se astfel in mod armonios in bucataria ta. Acesta are un finisaj elegant din otel inoxidabil si usi frumoase, ce ofera un aspect neted. Iar manerele verticale ii subliniaza simetria eleganta.
 
 
Mai putin zgomot si mai putina energie consumata
Tehnologie Digital Inverter
Bucura-te de o mai mare eficienta energetica, de zgomot redus si de performanta de durata. Compresorul Digital Inverter adapteaza automat turatia, in functie de necesarul de racire pe cele 7 niveluri. Astfel incat functioneaza economic si silentios.
 
 
Prospetime fara acumulari de gheata
No Frost
Pastreaza prospetimea alimentelor mai mult timp, fara inghet. Tehnologia No Frost mentine o temperatura optima constanta in fiecare colt, prin cresterea circulatiei aerului. Opreste acumularea de gheata pe alimente, cum ar fi legumele, astfel incat acestea sa ramana proaspete. Si elimina necesitatea dezghetarii frigiderului.
 
 
Raceste fiecare colt
Sistemul All-around Cooling
Se asigura ca intregul continut al frigiderului este racit in mod eficient, pentru ca mancarea sa isi pastreze prospetimea. Sistemul All-around Cooling raceste toata suprafata frigiderului in mod egal. Aerul rece este suflat prin orificii multiple la nivelul fiecarui raft, pentru a mentine o temperatura optima constanta.
 
 
Congelare puternica
Power Freeze
Congeleaza mancarea sau produce inghetata cat ai clipi! La simpla atingere a unui buton, functia Power Freeze seteaza automat temperatura congelatorului la cel mai mic nivel si produce o rafala puternica de aer extrem de rece. Este grozav pentru congelarea hranei sau intarirea hranei congelate, cum ar fi inghetata, si producerea rapida de gheata.
 
 
Depoziteaza mai mult, in mod ordonat
Raft pentru lactate
Organizeaza si depoziteaza cu usurinta produse lactate si vin. Un raft pentru lactate/suport pentru vinuri optional este proiectat special pentru a-ti depozita lactatele preferate. Acesta poate tine in siguranta si sticle de vin, pentru a le impiedica sa se rostogoleasca. Poti utiliza in mod optim spatiul disponibil si poti ajunge cu usurinta la tot ceea ce ai nevoie.
 
 
Depozitarea usoara a vinului
Suport pentru vinuri (optional)
Organizati si depozitati cu usurinta vinul. Un suport pentru vinuri optional este special creat pentru a-ti pastra vinul preferat si poate mentine in siguranta sticlele de vin, astfel incat acestea sa nu se rostogoleasca. Poti utiliza spatiul disponibil in mod optim pentru depozitarea vinului si ajunge usor la acesta atunci cand ai nevoie.
 
 
Bauturi la indemana!
Home Bar (optional)
Ia o bautura racoritoare, ori de cate ori simti nevoia. Un Home Bar optional ofera acces facil la bauturile tale preferate, cu pierderi minime de aer rece. Acesta este integrat perfect in usa fara manere a frigiderului. Apasa pur si simplu butonul capacului, iar acesta se va rabata, pentru a putea servi drept raft.
 
 
Alte caracteristici:
  • Afisaj LED extern si control tactil;
  • Capacitate racire (kg/24h): 10 kg/24hr;
  • Tip usa: cu home bar;
  • Izolatie cu ciclopentan;
  • Aparat de gheata: Automat;
  • Freezer Star Rating: 4 Star.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Numar usi 2
Suprafata Inox
Tip display Touchscreen
Dozator apa Da
Sistem de racire No Frost Frigider Congelator
Eficienta energetica Clasa energetica F
Nivel zgomot 43 dB
Volum net total 501 l
Functii Debit multiplu Congelare rapida No Frost
Semnalare audio Usa deschisa
Tehnologii Digital Inverter All Around Cooling No Frost Mono Cooling
Accesorii incluse Suport pentru oua Suport pentru sticle
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Sistem racire Full No Frost
Consum zilnic energie 409 kWh
Clasa climatica SN N ST T
Agent racire R-600a
Autonomie fara curent 8 h

FRIGIDER

Volum net frigider 359l
Numar rafturi frigider 5
Compartimente speciale Compartiment legume & fructe Compartiment produse lactate Pentru sticle
Material rafturi Sticla securizata

CONGELATOR

Volum net congelator  192l
Numar compartimente 2

DIMENSIUNI

Latime 912 mm
Adancime 734 mm
Inaltime 1789 mm
Greutate 106 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Dispenser Apa
      Da
    • Dispenser Gheata
      Da
    • Volum (l)
      501
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Clasa noua de eficienta energetica
      F
    • Culoare

Opiniile clientilor despre Side by side Samsung RS50N3913BC/EO , 501 l, Clasa F, Full No Frost, Compresor Digital Inverter, All Around Cooling, Display, Dispenser apa si gheata, Negru

Rating general:
2.5
5
4 (1)
3
2
1 (1)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Rotaru (Iasi) - Scor: 4/5 | acum 2 ani
Side by side Samsung RS50N3913BC/EO , 501 l, Clasa F, Full No Frost, Compresor Digital Inverter, All Around Cooling, Display, Dispenser apa si gheata, Negru

Il am de 2 luni si motorul care ventileaza aerul face un zgomot oribil,cum procedez am la el garantie extinsa

daniel (baia mare) - Scor: 1/5 | acum 3 ani
Side by side Samsung RS50N3913BC/EO , 501 l, Clasa F, Full No Frost, Compresor Digital Inverter, All Around Cooling, Display, Dispenser apa si gheata, Negru

Volum neyt total 501 l si volum frigider 501 l cum vine asta

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.