Side by side Samsung RS65R541122C/EO, 617 L, Clasa F, No frost, Auto Ice Maker, Dozator apa, Compresor Digital Invertor, H 178 cm, Sticla neagra

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Side by side Samsung RS65R541122C/EO, 617 L, Clasa F, No frost, Auto Ice Maker, Dozator apa, Compresor Digital Invertor, H 178 cm, Sticla neagra de la Samsung

Mai mult spatiu si prospetime la interior, mai mult stil si rafinament la exterior
Depoziteaza mai multe alimente cu ajutorul unui interior foarte spatios de 617 litri. Tehnologia sa SpaceMax Technology™ permite peretilor sa fie mult mai subtiri, deoarece utilizeaza o cantitate minima de izolatie de inalta eficienta. Astfel, se creeaza mai mult spatiu de stocare fara a creste dimensiunile exterioare si fara a compromite eficienta energetica.
 
 
Alimente intotdeauna proaspete, oriunde ar fi asezate
Asigura-te ca toate alimentele tale sunt racite corespunzator - oriunde ar fi asezate in frigider. Sistemul de racire All-around Cooling verifica temperatura in continuu si sufla aer rece atunci cand este nevoie. Raceste uniform toata suprafata interioara a frigiderului, astfel incat toate alimentele sa ramana proaspete pentru mai mult timp.
 
 
Design armonios si elegant
Usa de sticla premium ofera un plus de eleganta spatiului tau si creeaza o ambianta rafinata si moderna, potrivita oricarei bucatarii. De asemenea, usile sunt perfect plate, cu manere incastrate care nu ies in afara.
 
 
Racire si congelare rapida, la cerere
Bucura-te de o performanta rapida de racire. Prin atingerea unui singur buton, Power Cool sufla cu intensitate aer rece in frigider pentru a-ti raci rapid alimentele sau bauturile preferate. Iar Power Freeze elibereaza o rafala rapida de aer rece in congelator. Este perfect pentru congelarea sau recongelarea alimentelor si producerea de gheata.
 
 
Usor de instalat oriunde, fara a interveni asupra instalatiilor sanitare
Poti instala frigiderul oriunde, fara lucrari sanitare care necesita timp sau tevi dezordonate. Are un rezervor de apa mare pentru dozatorul de gheata si apa, asa ca nu vei avea nevoie de tevi. Deci poate fi instalat in aproape orice loc. Si nici nu necesita tevi pentru filtrul de apa, ceea ce te va ajuta sa economisesti timp si bani.
 
Bucura-te de mai multa gheata si mai mult spatiu de depozitare
Asigura-te ca ai gheata din belsug, fara a consuma spatiu din congelator. Auto Ice Maker produce si depoziteaza automat cuburi de gheata. Designul sau compact este la jumatate din dimensiunea modelelor conventionale, astfel incat ofera spatiu de depozitare suplimentar pentru alimente. Dar produce aproape aceeasi cantitate de gheata.
 
Depozitare ordonata pentru vinul tau preferat
Organizeaza si depoziteaza mai usor vinul. Suportul pentru vinuri este conceput pentru depozitarea in siguranta a sticlelor de vin, astfel incat acestea sa nu se rostogoleasca si sa fie usor accesibile. Acesta poate fi montat fie in compartimentul superior, fie in cel inferior al frigiderului. Astfel, te poti bucura cu usurinta de un pahar de vin rece si delicios, oricand doresti.
 
Filtrul de eliminare a mirosurilor mentine aromele naturale
Mentine interiorul frigiderului fara mirosuri si pastreaza aroma originala a alimentelor pentru mai mult timp. Filtrul de dezodorizare din fibre naturale incorporat elimina mirosurile puternice, deoarece aerul este trecut in continuu prin filtre de carbon activ. Asadar, nu mai ai nevoie de alte solutii pentru combaterea mirosurilor.
 
Depoziteaza cu usurinta mai multe legume si fructe
Capacitatea mare a compartimentului iti ofera un spatiu convenabil pentru a depozita o cantitate generoasa de legume si fructe proaspete. Si pentru ca este atat de mare, este mult mai usor sa gasesti orice, intrucat sunt toate intr-un singur loc. Legumele si fructele sunt usor de accesat, asa ca te poti bucura de ele mai des, fara a ocupa spatiu pretios in bucatarie.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Numar usi 2
Tip display Touchscreen
Dozator apa Da
Sistem de racire No Frost Frigider Congelator
Eficienta energetica Clasa energetica F
Nivel zgomot 41 dB
Volum net total 617 l
Functii Power Cool Power Freeze Auto Ice Maker
Tehnologii Compresor Digital Inverter SpaceMax Technology All-Around Cooling
Culoare Sticla neagra

SPECIFICATII TEHNICE

Numar compresoare 1
Sistem racire Full No Frost
Consum anual energie 465 kWh
Clasa climatica SN N ST T
Agent racire R600a
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Autonomie fara curent 10 h

FRIGIDER

Volum net frigider 415 l
Numar rafturi frigider 4
Numar rafturi usi 5
Sistem dezghetare frigider Automat
Compartimente speciale Compartiment legume & fructe Pentru sticle

CONGELATOR

Volum net congelator 202 l
Sistem dezghetare congelator Automat
Capacitate de inghet / 24h 14 Kg

DIMENSIUNI

Latime 91.2 cm
Adancime 71.6 cm
Inaltime 178 cm
Greutate 116 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
      Side by Side
    • Dispenser Apa
      Da
    • Dispenser Gheata
      Da
    • Volum (l)
      617
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Clasa noua de eficienta energetica
      F
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.