Samsung Side by side RS7577THCSP, 530 l, Clasa A+, Full No Frost, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Side by side RS7577THCSP, 530 l, Clasa A+, Full No Frost, Inox de la Samsung

Bucurati-va de mai multa gheata si de mai mult spatiu cu aparatul de cuburi de gheata ClearView


Incastrat direct in usa. aparatul de cuburi de gheata ClearView elibereaza un spatiu pretios in congelator, stocand pana la 2 kg de gheata. Aceasta miscare va ofera doua rafturi suplimentare pentru a stoca litri de inghetata, mancare congelata si cutii de vafe pentru intreaga familie. Aparatul de cuburi de gheata este prevazut, de asemenea, cu un compartiment transparent, pentru a putea observa exact cata gheata aveti la dispozitie.

 

 

Usi care se deschid usor chiar si pentru micii gurmanzi


Imaginati-va un maner de frigider care va elibereaza spatiul din bucatarie. In loc sa iasa in afara in spatiul bucatariei, manerul EZ este incastrat in usa. Pe langa faptul ca adauga o nota eleganta, designul inteligent al manerului permite ca usa sa fie deschisa cu o singura atingere. Este suficienta o apasare minima cu un singur deget.

 

Sistemul Twin Cooling Plus va ofera ce este mai bun din ambele domenii de temperatura


Frigiderele din noua Serie H utilizeaza doua fluxuri de aer distincte si dispun de un control precis al temperaturii, pentru a mentine nivelurile optime de umiditate atat in frigider, cat si in congelator. Sistemul Twin Cooling Plus va ajuta sa pastrati prospetimea merelor, sa preveniti desicarea excesiva prin congelare a inghetatei si sa impiedicati cuburile de gheata sa prinda mirosul painii cu usturoi, pe care ati pus-o in frigider.

 

Vedeti intr-o lumina noua modalitatile de economisire a energiei si spatiului


Sistemul de iluminare cu LED-uri dispuse in forma de turn este amplasat in partea din spate a frigiderului, in loc sa atarne de sus, ceea ce va ofera mai mult spatiu pentru obiectele inalte. De asemenea, emite mai putina caldura decat becurile conventionale, astfel incat frigiderul nu trebuie sa functioneze atat de mult pentru a mentine alimentele reci. Deoarece aceasta functie care economiseste energia ofera o iluminare stralucitoare, veti putea deosebi imediat jeleul de struguri de gemul de capsuni, chiar daca se afla pe raftul de jos.

 


 

Informatii si control la indemana dvs.


Aflati ce se petrece in interiorul frigiderului fara a deschide macar usa. Afisajul extern cu LED, cu o stralucire albastra agreabila, afiseaza temperaturile din interior ale ambelor compartimente ale noului frigider Seria H si va informeaza cand a sosit timpul sa schimbati filtrul. Atingeti afisajul pentru a lua apa si gheata de la dozator sau setati frigiderul in Modul Concediu cand plecati in vacanta. De asemenea, functia pentru crearea unui alt frigider in interiorul frigiderului, CoolSelect Zone, ofera comenzi intuitive care va permit sa modificati setarile printr-o simpla atingere.

 

Eleganta sofisticata devine simpla


Asa cum va va spune orice maestru bucatar, prezentarea este totul, mai ales in bucatarie. Eleganta contemporana a noului frigider Seria H va inspira sa preparati mancaruri surprinzatoare si extraordinare. Stilul elegant, pus in evidenta de liniile fluide si de exteriorul cu finisaje lucioase, ofera un aspect premium care completeaza si imbunatateste decorul din bucataria dvs. Daca bucataria nu era inca cea mai populara camera in timpul unei petreceri, va fi de acum inainte.

 

Recipiente Big Box


Fiind mai mari decat cele ale modelelor anterioare, sertarele Big Box permit depozitarea pepenilor si a salatei, lasand in continuare loc pentru o gama variata de ardei. Prin urmare, incarcati frigiderul cu fructe si legume. Capacele care basculeaza pastreaza prospetimea, oferind totodata un acces rapid.

 

Mini bar cu bauturi


Ajungeti direct la mini barul cu bauturi pentru o sticla de bautura acidulata fara a deschide usa frigiderului, lasand aerul rece sa iasa. Astfel, economisiti energie si va este mai usor sa luati bautura preferata. Usa, care se deschide cu o singura atingere, serveste si drept raft de pe care va puteti turna o bautura.

 

Debit multiplu


Functia debit multiplu actioneaza la toate nivelurile, cu mici orificii de ventilatie pe fiecare raft, pentru a pastra o temperatura constanta in tot frigiderul, in special dupa ce deschideti usa. Racirea simultana a tuturor sectiunilor din toate compartimentele ajuta la pastrarea prospetimii alimentelor pentru mai mult timp.

 

Zona CoolSelect


Un sertar special, patru optiuni. Cu ajutorul CoolSelect Zone, puteti raci bauturile la timp pentru primii oaspeti sau puteti dezgheta rapid un pui mentinandu-i toata savoarea. De asemenea, puteti sa mentineti prospetimea alimentelor la o temperatura constanta de 0 ºC sau sa pastrati fructele si legumele proaspete si crocante.

Caracteristici generale
 

Tip aparat: Side by side

Sistem de racire frigider NO FROST: Da

Sistem de racire congelator NO FROST: Da

Volum net total (l): 530

Afisaj: LED

Clasa de eficienta energetica: A+

Volum net congelator (l): 171

Volum net frigider (l): 359

Consum energetic (kWh/an): 458

Dispenser apa: Da

Dispenser gheata: Da

 

Frigider
 

Numar de rafturi: 4

Sistem minibar push-pull: Da

Material rafturi: Sticla

Numar suporturi usa: 4

Compartiment legume/fructe: Da

 

Congelator - Numar compartimente congelator: 2
 
 
Design
 

Culoare: Inox

Maner: Vertical

Dimensiuni (IxLxA cm): 178.9 x 91.2 x 75.4

Iluminare interioara: Da, cu LED

 

Functii si siguranta
 

Sistem de avertizare pentru usa deschisa: Da

Altele: Twin Cooling, Sistem Multiflow

 

Detalii tehnice
 

Numar de compresoare: 1

Nivel de zgomot (dB): 39

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Dispenser Apa
      Da
    • Volum (l)
      530
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.