Side by side Toshiba GR-RF692WE-PMJ, FrenchDoor, 535l, Clasa E, No Frost, Control electronic, Iluminare LED, Plasma, Pure sterilization, Dual cooling, Dual inverter, Antracit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Side by side Toshiba GR-RF692WE-PMJ, FrenchDoor, 535l, Clasa E, No Frost, Control electronic, Iluminare LED, Plasma, Pure sterilization, Dual cooling, Dual inverter, Antracit de la Toshiba

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Numar usi 2
Tip display Touchscreen
Dozator apa Nu
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa E
Nivel zgomot 41 dB
Volum net total 535 l
Functii Iluminare LED Control electronic Racire rapida 1+3 Mode
Semnalare audio Usa deschisa
Tehnologii No Frost Dual Inverter Dual Cooling AlloyCooling Plasma+Pure
Culoare Antracit

SPECIFICATII TEHNICE

Numar compresoare 1
Sistem racire No Frost
Consum anual energie 314 kWh
Clasa climatica N/ST/T
Agent racire R600a
Tensiune alimentare 220 V 240 V

FRIGIDER

Volum net frigider 348 l
Numar rafturi frigider 3
Numar rafturi usi 6
Numar ventilatoare 1
Material rafturi Sticla securizata

CONGELATOR

Volum net congelator 187 l
Numar compartimente 2

DIMENSIUNI

Latime 83.3 cm
Adancime 68.5 cm
Inaltime 189.8 cm
Greutate 129 Kg


Side by side Toshiba GR-RF692WE-PMJ, FrenchDoor, 535l, Clasa E, No Frost, Control electronic, Iluminare LED, Plasma, Pure sterilization, Dual cooling, Dual inverter, Antracit

   
   
De peste 140 ani brandul Toshiba este alaturi de consumatori pentru a imbunatati calitatea vietii de zi cu zi. Cercetarea continua si atentia sporita pentru fiecare detaliu, fac din aparatele frigorifice Toshiba piese de design si referinte tehnologice in utilizarea zilnica.
   
   

Dual Inverter

Aparatele frigorifice dotate cu tehnologia Dual Inverter sunt echipate cu un compresor inverter si doua ventilatoare. Acestea sunt concepute in asa fel incat sa raspunda precis cerintelor de racire: consum mai mic de energie, zgomot redus la minim si performanta pe termen lung.

   

Tehnologia Plasma+Pure

Aceasta tehnologie produce ioni si electroni care pot ucide bacteriile, neutralizeaza mirosurile si purifica aerul rece pentru a mentine alimentele proaspete cat mai mult timp.

   

AlloyCooling™

Tehnologia AlloyCooling™ din spatele frigiderului disipeaza caldura mult mai rapid, racind uniform compartimentul frigorific intr-un ritm prompt si eficient.

   

1+3 Mode

Ati ramas vreodata fara spatiu in frigider pentru bauturi atunci cand ati gazduit o petrecere? V-ar ajuta sa transformati congelatorul in racitor? Puteti utiliza modulul 1+3 de la Toshiba si sa transformati compartimentele aparatului frigorific in functie de necesitati, astfel: modul zilnic (partea de sus – refrigerare, partea de jos – congelare), modul racitor (partea de sus si partea de jos – refrigerare) potrivit pentru petreceri si mese in familie, modul fara congelare (partea de sus inactiva, partea de jos – refrigerare) pentru momentele in care nu aveti nevoie de alimente congelate si modul fara refrigerare (partea de sus inactiva, partea de jos – congelare) pentru momentele in care nu aveti nevoie de alimente reci, doar congelate.

   

Deschidere sertar 100%

Primul sertar si partea superioara a sertarului de jos pot fi deschise complet si extrase pentru a vedea toate alimentele fara a depune efort si pentru a curata cu usurinta.

   

Lumina LED

Lumina LED ambientala se aprinde treptat cand deschideti usa si se adapteaza automat pentru a nu deranja ochii.

   

Controlul temperaturii si umiditatii

Compresorul si ventilatorul sunt concepute pentru a raspunde precis cerintelor de racire si temperatura. In plus, senzori speciali detecteaza diferentele de temperatura ale alimentelor si le regleaza, prevenind fluctuatii nedorite. Pentru controlul temperaturii, aparatul are un compartiment de 40 de litri cu temperatura ajustabila: -2°C pentru carne, 0°C pentru fructe de mare, +3°C pentru fructe si legume. Umiditatea poate fi ajustata pe trei nivele diferite: HIGH – potrivita pentru depozitarea alimentelor ce se deshidrateaza rapid, MED – potrivita pentru depozitarea fructelor si LOW – potrivita pentru depozitarea nucilor si oualor, care au cerinte de umiditate scazuta.

   

Dual Cooling

Doua sisteme independente de racire pentru a a controla independent si precis temperatura si pentru un consum redus de energie.

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
      Side by Side
    • Volum (l)
      535
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa noua de eficienta energetica
      E
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.