Side by side Toshiba GR-RF840WE-PMS, 636l, Clasa F, No Frost, Plasma, Pure sterilization, Control touch, Dual inverter, Iluminare LED, Antracit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Side by side Toshiba GR-RF840WE-PMS, 636l, Clasa F, No Frost, Plasma, Pure sterilization, Control touch, Dual inverter, Iluminare LED, Antracit de la Toshiba

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Numar usi 4
Tip display Touchscreen
Dozator apa Nu
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa F
Nivel zgomot 43 dB
Volum net total 636 l
Functii Iluminare LED Racire rapida Temperatura ajustabila Convert Zone Lumina ambientala cu senzor de miscare
Tehnologii No Frost Dual Inverter AlloyCooling Plasma+Pure 3 System
Culoare Antracit

SPECIFICATII TEHNICE

Numar compresoare 1
Sistem racire No Frost
Consum anual energie 423 kWh
Clasa climatica SN/N/ST/T
Agent racire R600a
Tensiune alimentare 220 V 240 V

FRIGIDER

Volum net frigider 441 l
Numar rafturi frigider 3
Numar rafturi usi 6
Compartimente speciale Compartiment legume & fructe
Numar ventilatoare 2

CONGELATOR

Volum net congelator 195 l
Numar compartimente 6

DIMENSIUNI

Latime 90.5 cm
Adancime 77.5 cm
Inaltime 193.5 cm
Greutate 133 Kg


Side by side Toshiba GR-RF840WE-PMS, 636l, Clasa F, No Frost, Plasma, Pure sterilization, Control touch, Dual inverter, Iluminare LED, Antracit

   
   
De peste 140 ani brandul Toshiba este alaturi de consumatori pentru a imbunatati calitatea vietii de zi cu zi. Cercetarea continua si atentia sporita pentru fiecare detaliu, fac din aparatele frigorifice Toshiba piese de design si referinte tehnologice in utilizarea zilnica.
   
   

3 System™

Primul aparat frigorific din Japonia cu 3 sisteme independente de racire, pentru un control precis al temperaturii din fiecare compartiment, fara contaminarea alimentelor.

   

Convert Zone

91 litri ajustabili in functie de necesitati; prin simpla apasare a unui buton, compartimentul cu temperatura ajustabila (-18°C – 7°C) poate fi transformat in frigider sau congelator.

   

Dual Inverter

Aparatele frigorifice dotate cu tehnologia Dual Inverter sunt echipate cu un compresor inverter si doua ventilatoare. Acestea sunt concepute in asa fel incat sa raspunda precis cerintelor de racire: consum mai mic de energie, zgomot redus la minim si performanta pe termen lung.

   

Tehnologie Plasma+Pure

Aceasta tehnologie produce ioni si electroni care pot ucide bacteriile, neutralizeaza mirosurile si purifica aerul rece pentru a mentine alimentele proaspete cat mai mult timp.

   

AlloyCooling™

Tehnologia AlloyCooling™ din spatele frigiderului disipeaza caldura mult mai rapid, racind uniform compartimentul frigorific intr-un ritm prompt si eficient.

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
      Side by Side
    • Volum (l)
      636
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa noua de eficienta energetica
      F
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.