Side by side Toshiba GR-RS780WE-PGJ, 584l, Max-Humid Fresh, Dual Alloy Cooling, Pure BIO, Origin Inverter, Humidity Control, Clasa E, H 179.3 cm, Sticla neagra

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Side by side Toshiba GR-RS780WE-PGJ, 584l, Max-Humid Fresh, Dual Alloy Cooling, Pure BIO, Origin Inverter, Humidity Control, Clasa E, H 179.3 cm, Sticla neagra de la Toshiba

De peste 140 ani brandul Toshiba este alaturi de consumatori pentru a imbunatati calitatea vietii de zi cu zi. Cercetarea continua si atentia sporita pentru fiecare detaliu, fac din aparatele frigorifice Toshiba piese de design si referinte tehnologice in utilizarea zilnica.

 

 

Dual Inverter

Aparatele frigorifice dotate cu tehnologia Dual Inverter sunt echipate cu un compresor inverter si un ventilator inverter. Acestea sunt concepute in asa fel incat sa raspunda precis cerintelor de racire: consum mai mic de energie, zgomot redus la minim si performanta pe termen lung. Cand temperatura din interior este mai mare decat temperatura setata, cele doua invertoare incep sa accelereze in acelasi timp, pentru a face un flux de aer rece mai mare decat frigiderele conventionale si pentru a obtine o racire rapida si puternica.

   

Plasma Pure

Tehnologia Plasma Pure, produce ioni care pot neutraliza mirosurile si ucide bacteriile. Pastrati gustul original al alimentelor in aparatul frigorific Toshiba.

   

Alloy Cooling

In comparatie cu plasticul, metalul are o performanta mult mai buna de mentinere a temperaturii.

Datorita tehnologiei Alloy Colling in ambele compartimente frigorifice Toshiba (frigider si congelator) veti raci mai rapid si veti mentine temperatura dorita mai mult timp

   

Humidity control

Pe langa sertarul Max-humidity fresh, aparatul frigorific Toshiba este echipat si cu un sertar in care poate fi reglat in functie de alimentele pe care le depozitati, fructe sau legume. Astfel, umiditatea va fi setata automat.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Incorporabil
Numar usi 2
Tip display Touchscreen
Dozator apa Nu
Sistem de racire No Frost Frigider Congelator
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa E
Nivel zgomot 41 dB
Volum net total 584 l
Functii Blocare acces copii Racire rapida
Tehnologii Humidity Control Dual Inverter Max Humid Fresh
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Sistem racire No Frost
Consum anual energie 330 kWh
Clasa climatica N/ST/T

FRIGIDER

Volum net frigider 369 l
Numar rafturi frigider 6
Sistem dezghetare frigider Automat

CONGELATOR

Volum net congelator 215 l
Numar compartimente 4

DIMENSIUNI

Latime 91 cm
Adancime 70 cm
Inaltime 179.3 cm
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
      Side by Side
    • Volum (l)
      584
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      E
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.