Sistem Audio Wireless Harman Kardon Aura, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Sistem Audio Wireless Harman Kardon Aura, Alb de la Harman Kardon

Sistem Audio Wireless Harman Kardon Aura, Alb

 

Harman Kardon Aura, un sistem audio care combina performanta ultra-moderna si precizia sunetelor de lux. Are un design unic, iconic ce este la fel de bogat si plin de satisfactii precum aspectul sau cu sase difuzoare, plus o livrare superioara a sunetului la 360 grade. Prezinta avantajele unei conectivitati complete datorita caracteristicilor de elita: Bluetooth, Apple AirPlay si DLNA.
   
6 traductoare de sunet gama mediu spre mare 1.5'' pentru un sunet omni-directional 360 de grade, plus un subwoofer pentru bas puternic
Nu numai ca Harman Kardon Aura produce cu usurinta sunete la 360 °, dar cele 6 traductoare de 1.5'' impreuna cu subwooferul de 4.5'' ofera o ambianta sonora puternica, detaliata, care mentine o claritate absoluta din orice unghi al camerei.
 
 
Caracteristici Bluetooth integrate
Caracteristicile lui Harman Kardon Aura permit streaming-ul audio cu cea mai mare usurinta - nu poate fi mai simplu de atat!
 
 
Compatibil iOS, Android si Windows
Sistemul integrat Wi-Fi al lui Harman Kardon Aura se conecteaza la reteaua de acasa prin intermediul Apple AirPlay sau DLNA . Configureaza Aura cu aplicatia Remote Harman Kardon si poti avea acces deplin la un sunet fara pierderi, in orice camera, de la orice dispozitiv.
 
 
Aplicatia Harman Kardon permite o configurare si o conectivitate usoara, de la distanta
Vrei o configurare usoara? Vrei control asupra caracteristicilor cheie, cum ar fi amplificarea stereo si volumul? Vrei acces la biblioteca de muzica, chiar daca nu este pe dispozitivul wireless? Atunci, aplicatia Remote Harman Kardon este solutia la toate nevoile tale.
 
 
Caracteristici:

AirPlay®: permite redarea de pe dispozitivul iOS ( iPod, iPad, iPhone sau iTunes pe PC-urile Windows ) in difuzoare sau in sistemul AV.

Bluetooth®: Va permite sa ascultati muzica oriunde mergeti, fara fir.

DLNA®: Dispozitivele noastre certificate DLNA se pot conecta, descoperi si comunica cu alte dispozitive DLNA, oferind mai multe optiuni pentru livrarea de muzica.

Wi-Fi®: este o tehnologie care permite produselor noastre sa transmita muzica sau sa se conecteze la Internet fara fir.

Intrare stereo 3.5 mm: Intrarea auxiliara de 3,5 mm permite conectarea surselor externe (portabile) .

Premii:  Produsul nostru a fost aclamat de presa internationala pentru performantele sale deosebite audio si designul sau frapant.

Aplicatie: Aplicatia noastra permite controlul intregului sistem cu un smartphone compatibil. Este de asemenea, instrumentul perfect pentru a organiza si reda muzica de pe un telefon mobil sau o retea locala.
 

 

Specificatii

Sistem Audio Wireless Harman Kardon Aura, Alb

 
Cod: HKAURAAPWHTEU
 
 

Tip:

Sistem audio

Conectivitate:

Bluetooth

Docking:

Nu

Culoare:

Alb

Putere RMS (W):

2 x 15
30 (Subwoofer)

Raport semnal zgomot (dB):

80

Raspuns in frecventa (Hz)::

50 - 20000 Hz

Conectori:

Jack 3.5mm
1 x Optical

Caracteristici speciale:

AirPlay

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.