LG Sistem audio OM7560, 1000 W, Wireless party link, DJ Effects, Bluetooth, Karaoke

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem audio OM7560, 1000 W, Wireless party link, DJ Effects, Bluetooth, Karaoke de la LG

1000W

1000 de wati putere pentru a asculta la maxim piesele preferate.

 

Party Thruster

Construieste-ti energia cu ajutorul controlerului Partidului Thruster. Pur si simplu glisati acceleratia inainte si aveti parte de o petrecere la maxim cu lumini ce fac atmosfera.

 

Karaoke Creator

Puteti transforma orice melodie intr-o pista de Karaoke. Apoi schimbati cheia de voce pentru a se potrivi mai bine gama de cantare si pentru a ajuta pe cineva sa suna ca o adevarata stea.

 

Crossfader

Caracteristica Crossfader va permite sa amestecati melodiile fara probleme din doua surse audio diferite. Acum, cand prietenii se aduna, tu esti DJ si petrecerea nu trebuie sa se opreasca.

 

Dance Lighting

Muzica si iluminarea merg impreuna la o petrecere. Acest sistem are o varietate de efecte, inclusiv o facilitate care permite pulsul de lumina la ritmul muzicii astfel incat camera sa poata vedea si simti ritmul.

 

Jukebox

Pana la trei persoane diferite, se pot conecta prin Bluetooth si pot construi o lista de redare, fara intrerupere. Alege orice melodie disponibila, apoi adaugati-o la lista.

 

Bluetooth®

Flux direct de muzica fara fir cu smartphone-ul sau un alt aparat compatibil pentru o experienta de ascultare fara intreruperi.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Sistem audio
Putere (W) 1000
Nr. cai boxe frontale 1
Redare format Audio CD, MP3, WMA, CD, CD-R, CD-RW
Radio FM
Conectivitate Audio Out, 2 x USB, AUX in, Jack 3.5mm, Bluetooth
Caracteristici speciale Mod Standby, Ceas, Memory, DJ Jukebox, Egalizator preprogramat, Efecte DJ
Telecomanda Da
Timer pornire/oprire Da
Dimensiuni unitate principala(W x H x D): 330 x 815 x 302 mm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.