Sistem audio Panasonic SC-AKX710E-K, 2000W RMS, Bluetooth, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Sistem audio Panasonic SC-AKX710E-K, 2000W RMS, Bluetooth, Negru de la Panasonic

Sistem audio Panasonic SC-AKX710E-K, 2000W RMS, Bluetooth, Negru

Functia D.Bass Beat asigura sunete puternice la petreceri si DJ Jukebox va permite sa solicitati melodii cu ajutorul aplicatiei MAX Juke. Compatibilitatea cu tehnologia Bluetooth va ofera, de asemenea, mai multa muzica cu sunet puternic si clar pentru petreceri mai captivante.



Egalizator presetat local

Cu mare versalitate a egalizatorului presetat local puteti optimiza redarea diferitelor genuri muzicale, de exemplu rock, pop. De asemenea, modul Fotbal sporeste placerea vizionarii TV. Puteti selecta sunetul perfect pentru orice continut audio preferat.



Insufletiti petrecerea cu un smartphone

Aplicatie Panasonic MAX Juke


Aplicatia Panasonic MAX Juke va permite sa efectuati operatii de baza. De asemenea, puteti solicita melodii intr-o lista de redare partajata cu multi prieteni.



Functie DJ Juckebox

Functia DJ Jukebox reda melodii de pe dispozitive USB cu modul Mix Play (Redare combinata). De asemenea, puteti accesa lista de redare sau solicitari de redare cu aplicatia Panasonic MAX Juke.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.