Sistem audio High Power Panasonic SC-TMAX50E-K, 2000W, AIRQUAKE BASS, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem audio High Power Panasonic SC-TMAX50E-K, 2000W, AIRQUAKE BASS, Negru de la Panasonic

Sunet insufletitor

Simti ritmul cum trece prin corpul tau. Totul tine de sistemul AIRQUAKE BASS. Rezonanta basului puternic, esentiala pentru trairea momentului, este chiar mai puternica cu sistemul de bas reflex unic.



Emotii pe care le poti simti

Lasa-te miscat de un sunet de bas amplificat, care are un nivel pe care il poti simti fizic. Structura unica a sistemului AIRQUAKE BASS permite modelului TMAX50 sa redea bas puternic, care te tine in miscare.



Experienta captivanta

Lasa-te transportat intr-un alt moment din timp si bucurate de muzica. Sunetul puternic pe care sistemul TMAX50 il reda prin wooferul de 20 cm este sustinut de doua amplificatoare.




Lasa-te purtat de val

Chiar si atunci cand esti in deplasare, TMAX50 face fata miscarii. Deoarece corpul sau compact este suficient de rigid, indiferent unde este transportat.



Fa-ti auzita vocea

Cu TMAX50, te bucuri de duete de neuitat cu prietenii. Unitatea are doua mufe pentru microfon, astfel incat poti conecta doua microfoane. O serie de tehnologii se asigura ca vocile voastre sunt uimitoare.



Fii sufletul petrecerii

Demonstreaza-ti talentul de DJ cu aplicatia Panasonic MAX Juke* si transforma orice loc intr-un ring de dans cu doar cateva atingeri. Smartphone-ul tau si TMAX50 sunt tot ce ai nevoie.

* Pentru OS versiunea 4.1 sau versiunile ulterioare si dispozitive Android™. Disponibila in Google Play™.



Intra in ritm

Da fiecarui moment atmosfera perfecta de petrecere. Functia MAX Dance Illumination (Iluminare dans MAX) asigura efecte avansate de iluminare, care se sincronizeaza cu muzica pentru a reflecta emotiile fiecarui ritm.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.