Microsistem audio PHILIPS BTM2660W/12, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Microsistem audio PHILIPS BTM2660W/12, alb de la Philips

Microsistem audio PHILIPS BTM2660W/12, alb


 Redare MP3-CD, CD si CD-R/RW

MP3 inseamna „MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3")”. MP3 este o tehnologie revolutionara prin care fisierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fara o scadere simtitoare a calitatii audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permitand transferul rapid si usor al fisierelor audio.
   
 USB Direct pentru o redare simpla a pieselor MP3

Datorita capacitatii complete de transfer al fisierelor, te poti bucura cu usurinta de confortul si de distractia accesarii mai multor melodii digitale prin USB Direct incorporat.
   
 Sistemul de boxe Bass Reflex ofera un sunet de bas puternic, mai profund

Sistemul Bass Reflex faciliteaza obtinerea unui bas puternic si profund, utilizand incinte de dimensiuni mici. Se diferentiaza de sistemul conventional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redarii frecventelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund si cu mai putine distorsiuni. Sistemul functioneaza prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. In combinatie cu difuzorul, sistemul amplifica frecventele joase furnizand un bas puternic, de calitate.
   
 Ofera setari optimizate, in functie de stilul de muzica

Digital Sound Control va ofera posibilitatea de a preseta comenzile Balans, Clar, Puternic, Cald si Luminos pe care le puteti utiliza pentru optimizarea intervalelor de frecvente pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseste o tehnologie de egalizare pentru reglarea automata a balansului si amplificarea celor mai importante frecvente pentru respectivul stil de muzica. Nu in ultimul rand, Digital Sound Control va permite sa va bucurati din plin de muzica preferata, regland balansul in functie de stilul de muzica redat.
   
 Transmite muzica prin Bluetooth® cu sincronizarea multi-dispozitiv

Transmiterea wireless de sunete prin Bluetooth® este din ce in ce mai frecventa in lumea sistemelor de sonorizare, dar majoritatea sistemelor compatibile Bluetooth® permit numai conectarea unui singur dispozitiv pe rand. Sincronizarea multi-dispozitiv iti permite sa sincronizezi pana la trei dispozitive si sa comuti instantaneu intre ele.
   
 Optiune de montare pe perete pentru pozitionare flexibila

Combinatia perfecta intre un design suplu si flexibil, sistemul audio Philips este proiectat inteligent pentru a se integra in spatiul de locuit. Baza sistemului audio este un stativ, astfel incat sistemul poate fi asezat frumos si in siguranta pe orice raft sau comoda. La montarea pe perete dispuneti de aceeasi flexibilitate ca in cazul stativului independent.
   
 Mod standby Bluetooth permanent activat pentru reconectare usoara

Dupa ce dispozitivul inteligent a fost conectat o data, sistemul muzical Philips poate fi activat din modul standby de functia Bluetooth a dispozitivului inteligent. Aceasta va activa si sursa Bluetooth, permitand transmiterea usoara si rapida a muzicii, in orice moment.
   
 Incarcare rapida si eficienta prin USB pentru dispozitivul inteligent

Portul USB nu este doar pentru redarea muzicii. Sistemul inteligent de gestionare a alimentarii USB permite un curent de incarcare de 2 A pentru incarcarea rapida a dispozitivului inteligent atunci cand sistemul muzical este in modul standby.
   
 Designul compact se potriveste la orice spatiu, orice stil de viata

Designul compact se potriveste la orice spatiu, orice stil de viata. Acest televizor compact se potriveste in orice incapere, gratie designului suplu si dimensiunilor reduse.
   
 Transfera muzica instantaneu intre 2 dispozitive cu MULTIPAIR

Sincronizeaza simultan 2 dispozitive inteligente, pentru a putea reda muzica de pe orice dispozitiv doresti, fara dificultatile implicate de desincronizare si resincronizare. Pentru a reda o melodie pe alt dispozitiv, mai intai trebuie sa intrerupi redarea pe dispozitivul initial si apoi sa incepi redarea unei noi melodii pe alt dispozitiv, pentru ca acesta sa preia redarea. Este o functie perfecta pentru a partaja muzica cu prietenii, la petreceri sau pentru a reda diverse melodii stocate pe diferite dispozitive. Permite membrilor familiei si prietenilor sa-si sincronizeze dispozitivele cu al tau simultan, pentru a putea face schimb de muzica foarte usor.
 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.