Microsistem audio PHILIPS BTB2515/12, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Microsistem audio PHILIPS BTB2515/12, negru de la Philips

Pregatit pentru sunetele pe care le iubesti
Asculta mai mult din listele de redare si podcasturile tale. Redescopera-ti colectia de CD-uri. Conecteaza aproape orice sursa prin USB sau intrarea audio. Acest microsistem clasic iti ofera toata muzica de care ai nevoie si arata totodata nemaipomenit.
   
CD player. Radio digital DAB+/FM
Acest sistem muzical inteligent si compact iti permite sa asculti liste de redare si un sunet bogat, care umple camera. Te poti bucura din nou de clasicii din colectia de CD-uri datorita unui CD player care reda si CD-uri MP3 si CD-uri inregistrate. Tunerul radio digital ofera o receptie extrem de clara si poti configura pana la 20 de presetari pentru posturile DAB+ sau FM preferate.
   
Woofer de 3” si tweeter cu dom
Difuzoarele in stil raft ofera sunete inalte clare de la tweeterele cu dom si un bas de calitate de la wooferele de 3” si porturile bass-reflex. Puterea maxima de 15 W ofera un sunet bun in spatii mai mici: perfect pentru biroul de acasa, bucatarie sau dormitorul unui student.
   
Acord digital cu pana la 20 de presetari
Unitatea centrala in doua tonuri si carcasele difuzoarelor amintesc de designul componentelor Hi-Fi separate. Butonul texturat pentru controlul volumului ofera o senzatie analogica plina de satisfactie cand este actionat. In partea superioara a unitatii exista butoane pentru asociere, selectarea sursei si controlul redarii/reglarii.
 
Digital Sound Control. Alege un stil de sunet presetat
Muzica hip-hop sau corala, opera sau rock simfonic? Indiferent de muzica pe care o preferi, functia Digital Sound Control a acestui microsistem iti permite sa te bucuri de ea mai mult. Alege dintre stilurile de sunet presetate, concepute sa scoata la lumina tot ce este mai bun din muzica.
 
Alimentare de la retea (intrare c.a.). Telecomanda
Acest microsistem alimentat cu c.a. arata excelent in orice incapere. Raza de acoperire wireless Bluetooth este de 10 m si poti incarca un dispozitiv inteligent prin portul USB atunci cand sistemul este in modul standby. O telecomanda usor de utilizat iti aduce functiile cheie ale sistemului la varful degetelor, astfel incat sa poti controla atmosfera fara a iesi din starea de spirit.
 
Intrare audio. Conecteaza-te la aproape orice sursa
Acest radio cu ceas si Bluetooth are si rol de boxa la indemana. Mufa de intrare audio iti permite sa il conectezi la aproape orice sursa audio externa. Platan, player MP3, CD player: cat timp ai cablul potrivit, poti reda intreaga biblioteca.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Microsistem
Tip Standard
Tehnologie Wireless
Conectivitate Bluetooth USB
Utilizare Uz casnic
Conectori USB
Continut pachet 1 x Manual de utilizare 1 x telecomanda 1 x antena DAB
Culoare Negru

REDARE

Tip mediu de redare CD Caseta
Functii Bass Reflex

PERFORMANTE

Putere RMS totala 15 W

RADIO

Tuner DAB FM

DIMENSIUNI

Lungime 646 mm
Latime 125 mm
Inaltime 343 mm
Greutate 3.8 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.