Philips Radiocasetofon cu CD AZ1837/12

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Radiocasetofon cu CD AZ1837/12 de la Philips

Savurati-va muzica oriunde mergeti
Design comod si cu stil, bucurati-va de muzica din surse diferite, precum USB Direct, MP3-CD, radio.
 

       Savurati muzica MP3 sau WMA direct din dispozitive USB portabile

Conectati memoria flash la portul USB al sistemului dvs. Hi-Fi Philips. Muzica dumneavoastra stocata in format digital va fi redata direct din dispozitiv. Acum puteti savura momentele preferate impreuna cu familia si prietenii.

 
Redare MP3/WMA-CD, CD si CD-RW

Tehnologia de compresie audio permite reducerea dimensiunii fisierelor mari digitale de muzica de pana la 10 ori, fara o scadere simtitoare a calitatii audio. MP3 sau WMA sunt doua din formatele de compresie care va permit sa va bucurati de universul muzicii digitale pe playerul Philips. Descarcati melodii MP3 sau WMA de pe site-uri de muzica autorizate de pe Internet sau creati singuri fisiere de muzica MP3 sau WMA prin conversia CD-urilor audio, pe care apoi sa le transferati pe player.
 

       Legatura MP3 pentru redarea de muzica portabila

Conectivitatea prin legatura MP3 permite redarea directa a materialelor MP3 de pe playerele media portabile. Pe langa avantajul ascultarii muzicii dvs. preferate la calitatea superioara pusa la dispozitie de sistemul audio, legatura MP3 este de asemenea extrem de comoda, deoarece tot ce trebuie sa faceti este sa conectati playerul MP3 la sistemul audio.

 
Amestecare/Programare/Repetare CD pentru savurarea personalizata muzicii

Functia "Amestecare/Programare/Repetare" va ajuta sa iesiti din monotonia ascultarii muzicii redate intotdeauna in aceeasi ordine. Dupa incarcarea melodiilor preferate pe player, tot ce trebuie sa faceti este sa selectati unul dintre modurile - "Amestecare", "Programare" sau "Repetare" pentru redarea melodiilor in ordine diferita. Savurati experienta muzicala diferita si unica de fiecare data cand porniti playerul.
 

 

 

        Tuner FM/MW pentru divertisment la radio

        Tuner stereo FM/MW (AM)

 


Putere totala
2 W RMS
Putere sateliti
2x 1 W RMS
Tuner radio
Da
Detalii tuner radio
FM, MW
Functii
Moduri de redare USB Direct: derulare rapida inapoi/derulare rapida inainte, redare/pauza, anterior/urmator, repetare, aleator, Stop
Caracteristici
Redare mp3
Da
Redare wma
Da
Redare multimedia
Redare CD
Audio Playback
CD, CD-R, CD-RW, MP3-CD, WMA-CD
Afisaj
LCD
Conectivitate
USB
Da
Jack 3.5 mm
Da
Detalii Fizice
Baterii
6x C size (LR14) 1.5v

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.