Philips Radio portabil AE5020

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Radio portabil AE5020 de la Philips

  DAB pentru o experienta radio clara si fara bruiaj
Tehnologia radio digitala DAB (Digital Audio Broadcasting) este nu numai un sistem de transmisie FM analogica, ci si o noua modalitate de a difuza programe radio prin intermediul unei retele de emitatoare terestre. Aceasta ofera ascultatorilor mai multe optiuni si informatii la o calitate a sunetului clara si fara bruiaj. De asemenea, permite unitatii receptoare sa retina semnalele cele mai puternice. Pentru posturile digitale DAB, nu trebuie sa memorati frecvente, iar posturile sunt memorate dupa nume, deci nu mai este nevoie sa cautati frecventele.
     
  Compatibilitate DAB si FM pentru o experienta radio completa
Tehnologia radio digitala DAB (Digital Audio Broadcasting) este nu numai un sistem de transmisie FM analogica, ci si o noua modalitate de a difuza programe radio prin intermediul unei retele de emitatoare terestre. Aceasta ofera ascultatorilor mai multe optiuni si informatii la o calitate exceptionala a sunetului, clar si fara bruiaj. De asemenea, permite unitatii receptoare sa retina semnalele cele mai puternice. Pentru posturile digitale DAB, nu trebuie sa memorati frecvente, iar posturile sunt memorate dupa nume, deci nu mai este nevoie sa cautati frecventele.
     
  Tuner digital FM pentru presetarea a pana la 20 de posturi
Radioul FM digital ofera optiuni muzicale suplimentare colectiei de muzica pe sistemul audio Philips. Receptionati postul pe care doriti sa il presetati, apasati si mentineti apasat butonul de presetare pentru memorarea frecventei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteti accesa rapid posturile de radio preferate fara a trebui sa cautati manual frecventele de fiecare data.
     
  Difuzor integrat pentru a asculta la radio la volum ridicat si o calitate buna
     
  Functionare cu alimentare de la priza sau cu baterii pentru o amplasare flexibila
Alimentati aparatul dvs. radio Philips cu baterii sau direct de la priza si bucurati-va de comoditate sporita si flexibilitate. Cand o priza electrica nu este accesibila sau cand nu doriti cabluri inestetice care sa atarne, utilizati aparatul simplu cu baterii. Cand aveti nevoie de o sursa de alimentare continua si stabila, conectati aparatul direct la o priza de perete. Acum va puteti bucura cu adevarat de libertatea de auditie oriunde doriti.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Microsistem
Putere (W) 3
Radio DAB FM 20 presetari
Dimensiuni unitate principala(W x H x D) 211.2 x 155 x 147.8 mm
Altele LCD display
 
 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.