Philips Radio cu ceas AJ6000/12

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Radio cu ceas AJ6000/12 de la Philips

Incarcati-va dispozitivul mobil in timp ce dormiti

Cu doua sloturi USB, acest radio cu ceas de la Philips ofera o modalitate comoda de a va mentine dispozitivele gata de actiune. Va puteti trezi cu radio FM, sonerie sau sunetele linistitoare ale naturii, cu butoane mari in fata pentru o setare simpla a alarmei si a orei.

 


Tuner digital FM cu posturi presetate

Tuner digital FM cu posturi presetate

Radioul FM digital ofera optiuni muzicale suplimentare colectiei de muzica pe sistemul audio Philips. Receptionati postul pe care doriti sa il presetati, apasati si mentineti apasat butonul de presetare pentru memorarea frecventei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteti accesa rapid postul de radio preferat fara a trebui sa cautati manual frecventele de fiecare data.

 

Alarma dubla pentru a va trezi astfel incat dumneavoastra si partenerul va puteti trezi la ore diferite

Alarma dubla pentru a va trezi astfel incat dumneavoastra si partenerul va puteti trezi la ore diferite

Sistemul audio Philips este furnizat cu doua ore de alarma. Setati o ora de alarma pentru trezirea dvs. si a doua ora pentru trezirea partenerului.

 

Gentle wake, pentru o experienta de trezire placuta

Gentle wake, pentru o experienta de trezire placuta

Incepeti ziua trezindu-va usor cu o alarma care dispune de un volum progresiv. Sunetul alarmelor normale cu volum presetat este fie prea scazut pentru a va trezi, fie prea zgomotos, incat va treziti prea brusc. Aveti posibilitatea sa va treziti cu o melodie preferata, un post de radio sau alarma buzzer. Volumul alarmei pentru trezire blanda creste treptat de la un nivel fin pana la unul destul de ridicat, pentru a va trezi usor.

 

Repetati alarma pentru reluare suplimentara

Repetati alarma pentru reluare suplimentara

Pentru a nu dormi prea mult, radioul cu ceas Philips are o functie de amanare. Daca alarma suna si doriti sa mai dormiti putin, apasati butonul Repetare alarma o data si culcati-va la loc. Dupa noua minute alarma va suna din nou. Puteti continua sa apasati butonul Repetare alarma la fiecare noua minute pana cand opriti alarma complet.

 

Temporizator de standby pentru a adormi ascultand melodia preferata

Temporizator de standby pentru a adormi ascultand melodia preferata

Timerul Sleep va permite sa alegeti cata vreme doriti sa ascultati muzica sau un post de radio la alegere, inainte de a adormi. Este suficient sa setati limita de timp (pana la o ora) si sa selectati postul de radio pe care doriti sa-l ascultati pana ce adormiti. Aparatul de radio Philips va continua sa redea muzica pe durata de timp selectata, apoi va trece automat in modul Standby silentios si economic. Timerul Sleep va permite sa adormiti pe sunetele DJ-ului radio favorit, fara a fi nevoie sa numarati oi sau sa va ingrijorati la gandul consumului de curent electric

 

Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

Executati o singura conexiune si bucurati-va de toata muzica de pe dispozitive portabile si calculatoare. Conectati dispozitivul la portul INTRARE-AUDIO (3,5 mm ) al setului Philips. In cazul calculatoarelor conexiunea se face de obicei de la iesirea pentru casti. Dupa conectare va puteti bucura direct de intreaga colectie de muzica, pe un set de difuzoare superioare. Philips ofera un sunet de calitate superioara.

 

Ora si alarma de siguranta pentru trezirea la timp chiar si cand este o pana de curent

Atunci cand este o pana de curent, acest ceas inteligent va mentine in continuare si va pastra ora si setarile dvs. de incredere. Alarma programata ramane activa chiar si atunci cand afisajul este oprit - totul datorita unei baterii preinstalate. Atunci cand se reia alimentarea cu energie, nu este nevoie sa reglati ceasul sau sa reintroduceti setarile. Mai uimitor, chiar daca nu se reia alimentarea cu energie, bateria asigura suficienta energie pentru ca soneria sa se opreasca la ora alarmei setate - asigurand intotdeauna trezirea dvs. la timp.

 

General

Dimensiuni (W x H x D mm): 172 x 92 x 63
Greutate: 780 g

Functii

Alarma: Buzzer
Radio
Radio FM
MW
Functii: Timer sleep
Snooze
Caracteristici speciale: Ceas digital

Altele

Culoare: Alb / Negru
Altele: conector 2 x USB

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.