Philips Microsistem audio MCB2305/10, CD Player, tuner FM, USB, 15 W, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Microsistem audio MCB2305/10, CD Player, tuner FM, USB, 15 W, negru de la Philips

 
   Compatibilitate DAB si FM pentru o experienta radio completa
Tehnologia radio digitala DAB (Digital Audio Broadcasting) este nu numai un sistem de transmisie FM analogica, ci si o noua modalitate de a difuza programe radio prin intermediul unei retele de emitatoare terestre. Aceasta ofera ascultatorilor mai multe optiuni si informatii la o calitate exceptionala a sunetului, clar si fara bruiaj. De asemenea, permite unitatii receptoare sa retina semnalele cele mai puternice. Pentru posturile digitale DAB, nu trebuie sa memorati frecvente, iar posturile sunt memorate dupa nume, deci nu mai este nevoie sa cautati frecventele.
     
  Sistemul de boxe Bass Reflex ofera un sunet de bas puternic, mai profund
Sistemul Bass Reflex faciliteaza obtinerea unui bas puternic si profund, utilizand incinte de dimensiuni mici. Se diferentiaza de sistemul conventional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redarii frecventelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund si cu mai putine distorsiuni. Sistemul functioneaza prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. In combinatie cu difuzorul, sistemul amplifica frecventele joase furnizand un bas puternic, de calitate.
     
  Intrare audio pentru redarea muzicii portabile
Conectivitatea prin intrarea audio permite redarea directa a materialelor audio de pe playerele media portabile. Pe langa avantajul ascultarii muzicii dvs. preferate la calitatea superioara pusa la dispozitie de sistemul audio, modul audio este, de asemenea, extrem de comod, deoarece tot ce trebuie sa faceti este sa conectati playerul MP3 portabil la sistemul audio.
     
  USB Direct pentru redarea muzicii MP3
Folosind modul USB Direct, conectati, pur si simplu, echipamentul USB la portul USB port pe dispozitivul dvs.
     
  Ofera setari optimizate, in functie de stilul de muzica
Digital Sound Control va ofera posibilitatea de a preseta modurile Jazz, Rock, Pop sau Clasic pentru optimizarea intervalelor de frecvente pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseste o tehnologie de egalizare pentru reglarea automata a balansului si amplificarea celor mai importante frecvente pentru respectivul stil de muzica. Nu in ultimul rand, Digital Sound Control va permite sa va bucurati din plin de muzica preferata, regland balansul in functie de stilul de muzica ascultat.
 
 
 
Caracteristici generale

Tip: Minisistem
Putere (W): 15
Nr. cai boxe frontale: 2
Redare format: CD
MP3
Radio FM
20 presetari
DAB
DAB+
Conectivitate USB
Audio In
Caracteristici speciale: Bass Reflex Speaker System
USB Direct
Auto digital tuning
Auto scan
Alarma
Altele LED display
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.