Philips Radio portabil AE2430/12, LCD display, 1W RMS, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Radio portabil AE2430/12, LCD display, 1W RMS, negru de la Philips

 

Bucurati-va de posturile preferate cu acces printr-o atingere la posturile presetate
Bucurati-va de posturile FM/MW preferate printr-o singura atingere cu radioul portabil AE2430 Philips. Acordul digital si cele 20 de presetari printr-o singura atingere fac acest radio usor de utilizat. Afisajul LCD mare cu iluminare de fundal ofera o vizualizare usoara chiar si la lumina redusa.
 

Ecran LCD mare cu fundal iluminat pentru vizionare facila in conditii de iluminare redusa

Ecranul LCD cu fundal iluminat asigura o vizionare si utilizare facile in conditii de lumina scazuta si ofera informatii clare imediat.

Indicatorul pentru baterie descarcata care va informeaza despre nivelul de incarcare

Indicatorul pentru baterie descarcata se aprinde cand nivelul de incarcare este scazut.

Mufa pentru casti stereo pentru o auditie muzicala superioara


Conectati-va casca la acest radio Philips pentru o experienta de ascultare mai intima ori de cate ori doriti. Va puteti bucura de filmul sau muzica favorita cu un sunet de exceptie, fara a-i deranja pe ceilalti, conectand castile la player.

Functionare cu alimentare de la priza sau cu baterii pentru o amplasare flexibila


Alimentati aparatul cu baterii sau direct de la priza si bucurati-va de comoditate sporita si flexibilitate. Cand o priza electrica nu este accesibila sau cand nu doriti cabluri inestetice care sa atarne, operati aparatul simplu cu baterii. Cand aveti nevoie de o sursa de alimentare continua si stabila, conectati aparatul direct la o priza de perete. Acum va puteti bucura cu adevarat de libertatea de auditie oriunde doriti.

 

General

Putere (W): 1
Proiectie: Nu

Afisaj

Display: LCD

Functii

Radio: Da
FM

Altele

Altele Greutate: 1.33 kg
Voltaj: 1.5V

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.