Microsistem audio Philips AT10, tuner FM, USB, Bluetooth, 3W

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Microsistem audio Philips AT10, tuner FM, USB, Bluetooth, 3W de la Philips

  Streaming de muzica wireless prin Bluetooth
Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe raza scurta, durabila si eficienta energetic. Tehnologia permite conectarea wireless usoara la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel va puteti bucura cu usurinta de muzica si sunetele preferate de la clipuri video sau jocuri, wireless, cu aceasta boxa.
  Intrare audio pentru redarea muzicii portabile
Conectivitatea prin intrarea audio permite redarea directa a materialelor audio de pe playerele media portabile. Pe langa avantajul ascultarii muzicii dvs. preferate la calitatea superioara pusa la dispozitie de sistemul audio, modul audio este, de asemenea, extrem de comod, deoarece tot ce trebuie sa faceti este sa conectati playerul MP3 portabil la sistemul audio.
  Conectati, pur si simplu, echipamentul USB sau SD la sistem si partajati muzica impreuna cu prietenii.

CARACTERISTICI


Tip Microsistem
Putere RMS (W) 3
Nr. cai boxe frontale 2
Redare format: MP3
Radio FM
Conectivitate: USB
Slot card SD
Bluetooth
Audio In
Altele LED display
Durata functionare: 20 ore (baterie integrata)

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.