Philips Microsistem audio AZ700T/12, Bluetooth, NFC, 12 W, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Microsistem audio AZ700T/12, Bluetooth, NFC, 12 W, negru de la Philips

Philips CD Sound Machine este un sistem audio portabil de mare putere, pe care il poti lua cu tine oriunde. Este compatibil cu tehnologia wireless NFC, permitand conectarea fara efort, prin Bluetooth, printr-o stimpla atingere. De asemenea, iti permite sa redai melodiile tale preferate de pe stick-uri USB, CD-uri audio sau CD-uri cu MP3.
   

Transmite muzica wireless prin Bluetooth™ de pe smartphone


Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe raza scurta, durabila si eficienta energetic. Tehnologia permite conectarea wireless usoara la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel va puteti bucura cu usurinta de muzica si sunetele preferate de la clipuri video sau jocuri, wireless, cu aceasta boxa.

   

Smartphone-uri cu functia NFC activata, pentru sincronizare Bluetooth


Sincronizati dispozitive Bluetooth fara nicio problema, cu tehnologia NFC (Near Field Communications), dintr-o singura atingere. Este suficient sa atingeti smartphone-ul sau tableta cu functia NFC activata in zona NFC a unei boxe pentru a porni boxa, a initia sincronizarea Bluetooth si streaming-ul de muzica.

   

Redare MP3-CD, CD si CD-R/RW


MP3 inseamna „MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3")”. MP3 este o tehnologie revolutionara prin care fisierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fara o scadere simtitoare a calitatii audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permitand transferul rapid si usor al fisierelor audio.

   

Redare aleatorie/Repetare CD pentru savurarea personalizata a muzicii


unctia „Redare aleatorie/Repetare” va ajuta sa iesiti din monotonia ascultarii muzicii redate intotdeauna in aceeasi ordine. Dupa incarcarea melodiilor preferate pe player, tot ce trebuie sa faceti este sa selectati unul dintre modurile - „Redare aleatorie” sau „Repetare” pentru redarea melodiilor in ordine diferita. Savurati experienta muzicala diferita si unica de fiecare data cand porniti playerul.

   

Sistemul de boxe Bass Reflex ofera un sunet de bas puternic, mai profund


Sistemul Bass Reflex faciliteaza obtinerea unui bas puternic si profund, utilizand incinte de dimensiuni mici. Se diferentiaza de sistemul conventional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redarii frecventelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund si cu mai putine distorsiuni. Sistemul functioneaza prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. In combinatie cu difuzorul, sistemul amplifica frecventele joase furnizand un bas puternic, de calitate.

   

Dynamic Bass Boost pentru bas profund si dramatic


Dynamic Bass Boost optimizeaza frecventele joase in functie de volum, prin simpla apasare a unui buton. De obicei, frecventele joase ale basului se pierd cand volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, functia Dynamic Bass Boost amplifica nivelul basului, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de un sunet consistent chiar si atunci cand reduceti volumul.

   

Telecomanda ergonomica pentru mai mult confort


Cu o telecomanda ergonomica pentru confort sporit la varfurile degetelor, tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati.

   
Mai multa muzica cu Digital FM radio cu 20 de posturi presetate.
   

Mufa pentru casti stereo pentru o auditie muzicala superioara


Conecteaza-ti castile la acest dispozitiv Philips pentru o experienta de ascultare mai intima ori de cate ori doresti. Te poti bucura de muzica favorita cu un sunet de exceptie, fara a-i deranja pe ceilalti, conectand castile la acest dispozitiv.

 

Caracteristici generale

Tip: Microsistem
Putere (W): 12
Nr. cai boxe frontale: 2
Redare format CD:
MP3
Radio FM
Conectivitate: USB
Audio In
Audio Out
Telecomanda: Da

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.