Philips Microsistem audio BTM2360/12, Bluetooth, 70 W, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Microsistem audio BTM2360/12, Bluetooth, 70 W, negru de la Philips

 

Transmite muzica wireless prin Bluetooth™ de pe smartphone

Transmite muzica wireless prin Bluetooth™ de pe smartphone

Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe raza scurta, durabila si eficienta energetic. Tehnologia permite conectarea wireless usoara la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel va puteti bucura cu usurinta de muzica si sunetele preferate de la clipuri video sau jocuri, wireless, cu aceasta boxa.


USB Direct pentru o redare simpla a pieselor MP3

Datorita capacitatii complete de transfer al fisierelor, va puteti bucura cu usurinta de confortul si de distractia accesarii mai multor melodii digitale prin USB Direct incorporat.

USB Direct pentru o redare simpla a pieselor MP3
Redare MP3-CD, CD si CD-R/RW

Redare MP3-CD, CD si CD-R/RW

MP3 inseamna "MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3")". MP3 este o tehnologie revolutionara prin care fisierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fara o scadere simtitoare a calitatii audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permitand transferul rapid si usor al fisierelor audio.

Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

Conectivitatea prin intrarea audio permite redarea directa a materialelor audio de pe playerele media portabile. Pe langa avantajul ascultarii muzicii dvs. preferate la calitatea superioara pusa la dispozitie de sistemul audio, modul audio este, de asemenea, extrem de comod, deoarece tot ce trebuie sa faceti este sa conectati playerul MP3 portabil la sistemul audio.

Intrare audio pentru redarea muzicii portabile
Sistemul de boxe Bass Reflex ofera un sunet de bas puternic, mai profund

Sistemul de boxe Bass Reflex ofera un sunet de bas puternic, mai profund

Sistemul Bass Reflex faciliteaza obtinerea unui bas puternic si profund, utilizand incinte de dimensiuni mici. Se diferentiaza de sistemul conventional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redarii frecventelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund si cu mai putine distorsiuni. Sistemul functioneaza prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. In combinatie cu difuzorul, sistemul amplifica frecventele joase furnizand un bas puternic, de calitate.

Reglare digitala cu presetari pentru mai mult confort

Receptionati postul pe care doriti sa il presetati, apasati si mentineti apasat butonul de presetare pentru memorarea frecventei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteti accesa rapid postul de radio preferat fara a trebui sa cautati manual frecventele de fiecare data.

Reglare digitala cu presetari pentru mai mult confort
Ofera setari optimizate, in functie de stilul de muzica

Ofera setari optimizate, in functie de stilul de muzica

Digital Sound Control va ofera posibilitatea de a preseta modurile Jazz, Rock, Pop sau Clasic pentru optimizarea intervalelor de frecvente pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseste o tehnologie de egalizare pentru reglarea automata a balansului si amplificarea celor mai importante frecvente pentru respectivul stil de muzica. Nu in ultimul rand, Digital Sound Control va permite sa va bucurati din plin de muzica preferata, regland balansul in functie de stilul de muzica ascultat.

 

Caracteristici generale

Tip: Minisistem
Putere (W): 70
Nr. cai boxe frontale: 2 cai, Bass Reflex
Redare format CD
USB
MP3
Radio FM
20 presetari
Conectivitate: Jack 3.5mm
Bluetooth
USB
Dimensiuni unitate principala(W x H x D): 180 x 119 x 220.4 mm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.