Philips Microsistem MCM3350/12,130W, RMS

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Microsistem MCM3350/12,130W, RMS de la Philips

Microsistem Philips MCM3350/12,130W, RMS

Sunet bogat si puternic

Obsedat de sunet

Ascultati toate melodiile preferate pe playerul muzical portabil cu USB Direct si intrare audio. Acest microsistem Philips reda si formate MP3-CD si CD-R/RW si dispune de difuzoare Bass Reflex pentru un bas puternic si dramatic.

USB Direct pentru o parcurgere simpla a pieselor MP3

Datorita capacitatii complete de transfer al fisierelor, va puteti bucura cu usurinta de confortul si de distractia accesarii mai multor melodii digitale prin USB Direct incorporat.

Redare MP3-CD, CD si CD-R/RW

MP3 inseamna "MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3")". MP3 este o tehnologie revolutionara prin care fisierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fara o scadere simtitoare a calitatii audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permitand transferul rapid si usor al fisierelor audio.

Putere maxima de iesire 130 W RMS

Sistem de boxe Bass Reflex

Sistemul Bass Reflex faciliteaza obtinerea unui bas puternic si profund, utilizand incinte de dimensiuni mici. Se diferentiaza de sistemul conventional printrun tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redarii frecventelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund si cu mai putine distorsiuni. Sistemul functioneaza prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. In combinatie cu difuzorul, sistemul amplifica frecventele joase furnizand un bas puternic, de calitate.

Digital Sound Control

Digital Sound Control va ofera posibilitatea de a preseta comenzile Balans, Clar, Puternic, Cald si Luminos pe care le puteti utiliza pentru optimizarea intervalelor de frecvente pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseste o tehnologie de egalizare pentru reglarea automata a balansului si amplificarea celor mai importante frecvente pentru respectivul stil de muzica. Nu in ultimul rand, Digital Sound Control va permite sa va bucurati din plin de muzica preferata, regland balansul in functie de stilul de muzica redat.

Tip: Microsistem

Putere RMS (W): 130

Nr. cai boxe frontale: 2

Redare format: CD; CD-R; CD-RW; MP3-CD

Radio: FM; 20 presetari

Conectivitate: USB; Antena FM; Casti; Audio In

Dock: Nu 

Caracteristici speciale: Ceas; Alarma

Telecomanda: Da

Timer pornire/oprire: Oprire

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.