Philips Microsistem BTD5210/12, 70 W RMS, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Microsistem BTD5210/12, 70 W RMS, negru de la Philips

 

Putere maxima de iesire de 70 W RMS

Sistemul de boxe Bass Reflex ofera un sunet de bas puternic, mai profund  

Sistemul Bass Reflex faciliteaza obtinerea unui bas puternic si profund, utilizand incinte de dimensiuni mici. Se diferentiaza de sistemul conventional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redarii frecventelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund si cu mai putine distorsiuni. Sistemul functioneaza prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. In combinatie cu difuzorul, sistemul amplifica frecventele joase furnizand un bas puternic, de calitate.

Streaming de muzica wireless prin Bluetooth de la dispozitivele dvs.

Reesantionare HDMI 1080p la definitie inalta pentru a obtine imagini mai clare

Upscaling HDMI 1080p furnizeaza imagini de o claritate exceptionala. Filmele la definitie standard pot fi urmarite acum la rezolutie cu adevarat de inalta definitie - asigurand mai multe detalii si imagini mai realiste. Scanarea progresiva (reprezentata prin "p" in "1080p") elimina structura liniilor preponderenta pe ecranele televizoarelor, din nou asigurand permanent imagini clare. Pentru a incheia lista, HDMI realizeaza o conexiune digitala directa care poate transmite imagini video necomprimate, precum si semnal audio digital pe mai multe canale, fara conversii la analogic - oferind o calitate perfecta a imaginii si sunetului, fara zgomote.

Redati DVD, (S)VCD, MP3-CD, CD(RW) si CD cu imagini

Playerul Philips este compatibil cu majoritatea discurilor DVD si CD disponibile pe piata. Toate discurile DVD, (S)VCD, MP3-CD, CD(RW) si CD-uri cu fotografii pot fi redate pe player. SVCD reprezinta "Super VideoCD". Calitatea unui SVCD este mult mai buna decat a unui VCD, oferind in special o imagine mult mai precisa decat un VCD datorita rezolutiei superioare. CD(RW) este un termen prescurtat pentru o unitate CD care poate accepta formatul CD uzual inregistrabil.

Karaoke pentru interpretare si divertisment fara sfarsit la domiciliu

USB Direct pentru o redare simpla a pieselor MP3

Datorita capacitatii complete de transfer al fisierelor, va puteti bucura cu usurinta de confortul si de distractia accesarii mai multor melodii digitale prin USB Direct incorporat.

Tuner digital FM pentru presetarea a pana la 20 de posturi

Radioul FM digital ofera optiuni muzicale suplimentare colectiei de muzica pe sistemul audio Philips. Receptionati postul pe care doriti sa il presetati, apasati si mentineti apasat butonul de presetare pentru memorarea frecventei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteti accesa rapid posturile de radio preferate fara a trebui sa cautati manual frecventele de fiecare data.

Incarcare automata CD

Usa frontala automata adauga mai multa complexitate la designul elegant al acestui sistem. Usa eleganta, dar functionala, care acopera discul, gliseaza vertical in sus si in jos intr-o miscare lina la atingerea unui buton, oricand doriti sa schimbati selectia muzicala. Relaxati-va si savurati performanta audio dinamica in timp ce priviti discul prin fereastra transparenta

 

Caracteristici generale

Tip: Microsistem
Putere (W): 70
Nr. cai boxe frontale: 2
Redare format: DVD-R/-RW
PICTURE-CD
Video CD/SVCD
DVD+R/+RW
MP3-CD
CD / CD-R(W)
Radio FM
20 presetari
Conectivitate HDMI
Iesire compozit
Bluetooth
Casti
USB
Analog Audio In
AUX in
Caracteristici speciale: Ceas
Alarma CD
Timer Sleep
Alarma Radio
Alarma USB
Telecomanda: Da
Timer pornire/oprire: Da
Dimensiuni unitate principala(W x H x D): Unitate centrala: 200 x 240 x 121 mm
Speaker: 160 x 210 x 235 mm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.