Microsistem Philips BTM3360/12, Bluetooth, 150 W

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Microsistem Philips BTM3360/12, Bluetooth, 150 W de la Philips

Transmite muzica prin Bluetooth cu sincronizarea multi-dispozitiv

Transmiterea wireless de sunete prin Bluetooth este din ce in ce mai frecventa in lumea sistemelor de sonorizare, dar majoritatea sistemelor compatibile Bluetooth permit numai conectarea unui singur dispozitiv pe rand. Sincronizarea multi-dispozitiv iti permite sa sincronizezi pana la doua dispozitive si sa comuti instantaneu intre ele.

Redare MP3-CD, CD si CD-R/RW

MP3 inseamna "MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3")". MP3 este o tehnologie revolutionara prin care fisierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fara o scadere simtitoare a calitatii audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permitand transferul rapid si usor al fisierelor audio.
 

USB Direct pentru o redare simpla a pieselor MP3

Datorita capacitatii complete de transfer al fisierelor, va puteti bucura cu usurinta de confortul si de distractia accesarii mai multor melodii digitale prin USB Direct incorporat.

Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

Conectivitatea prin intrarea audio permite redarea directa a materialelor audio de pe playerele media portabile. Pe langa avantajul ascultarii muzicii dvs. preferate la calitatea superioara pusa la dispozitie de sistemul audio, modul audio este, de asemenea, extrem de comod, deoarece tot ce trebuie sa faceti este sa conectati playerul MP3 portabil la sistemul audio.

Ofera setari optimizate, in functie de stilul de muzica

Digital Sound Control va ofera posibilitatea de a preseta comenzile Balans, Clar, Puternic, Cald si Luminos pe care le puteti utiliza pentru optimizarea intervalelor de frecvente pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseste o tehnologie de egalizare pentru reglarea automata a balansului si amplificarea celor mai importante frecvente pentru respectivul stil de muzica. Nu in ultimul rand, Digital Sound Control va permite sa va bucurati din plin de muzica preferata, regland balansul in functie de stilul de muzica redat.

Sistemul de boxe Bass Reflex ofera un sunet de bas puternic, mai profund

Sistemul Bass Reflex faciliteaza obtinerea unui bas puternic si profund, utilizand incinte de dimensiuni mici. Se diferentiaza de sistemul conventional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redarii frecventelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund si cu mai putine distorsiuni. Sistemul functioneaza prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. In combinatie cu difuzorul, sistemul amplifica frecventele joase furnizand un bas puternic, de calitate.


Reglare digitala cu presetari pentru mai mult confort

Receptionati postul pe care doriti sa il presetati, apasati si mentineti apasat butonul de presetare pentru memorarea frecventei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteti accesa rapid postul de radio preferat fara a trebui sa cautati manual frecventele de fiecare data.

Incarcare automata CD

Usa frontala automata adauga mai multa complexitate la designul elegant al acestui sistem. Usa eleganta, dar functionala, care acopera discul, gliseaza vertical in sus si in jos intr-o miscare lina la atingerea unui buton, oricand doriti sa schimbati selectia muzicala. Relaxati-va si savurati performanta audio dinamica in timp ce priviti discul prin fereastra transparenta

Tip:

Microsistem

Putere RMS (W):

150

Nr. cai boxe frontale:

2 cai, Bass Reflex

Redare format:

CD, CD-R/RW
MP3-CD

Radio:

FM
20 presetari

Conectivitate:

USB
Casti
Bluetooth

Telecomanda:

Da

Dimensiuni unitate principala(W x H x D):

Unitate centrala 140 x 305 x 215 mm
Spaker 249 x 128 x 227 mm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.