Sistem audio PHILIPS NTRX500/10, 650W, Bluetooth, USB, Iluminare LED

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem audio PHILIPS NTRX500/10, 650W, Bluetooth, USB, Iluminare LED de la Philips

Sistem audio PHILIPS NTRX500/10, 650W, Bluetooth, USB, Iluminare LED



Echipamentele sound machine supreme

Lasa-te uimit de basul de pe acest sistem NX de 650 W echipat cu bas, care este ideal pentru orice petrecere. Permite Auto DJ samixeze melodiile pe dispozitivul tau USB, transmite melodii de pe orice smartphone prin Bluetooth® si utilizeaza efectele de iluminare 260K pentru a avea o petrecere colosala.

   

Becuri led 260K

 

Confera atmosfera perfecta si pasiune oricarei petreceri cu mii de lumini colorate cu scintilatii intermitente si sincronizare cu muzica. Selecteaza usor luminile dorite pentru tematica petrecerii sau selecteaza una dintre setarile prestabilite. Roteste butonul pentru bas NX pentru a face lumina sa para si mai intensa.

 

   

Buton pentru bas NX

 

Disponibil in toata gama, basul NX amplifica basul temporar si sporeste sonorul la maximum. Apasati butonul pentru bas NX pentru a amplifica sunetul instantaneu, pentru a raspandi efectele de luminasi pentru a simti basul din subwoofere pana la oase.

   

Manere si roti

 

Raspandeste sunet oriunde ai nevoie de el: la etaj, la parter, in auntru sau afara. Solutiile audio NITRO se potrivesc usor in orice casa datorita amprentelor optimizate si integrarii usoare si fara cabluri a comenzilor. Conecteaza-le la televizor sau la calculator pentru a-ti face mai placuta experiena ta si pentru a face melodiile si filmele sa se auda mai bine ca niciodata. Sau scoate-le afara cu ajutorul manerelor si rotilor incorporate, pentru a le transforma in cel mai tare sistem sonor pentru petreceri in aer liber.

   

Dj Crossfader pentru mixare

 

Fii maestrul de ceremonii al tuturor petrecerilor! DJ cross fader iti permite sa mixezi piesele preferate in canalele A si B, ca sa poti trece usor de la o melodie la alta. Statia  (USB, Bluetooth®, CD, intrare audio sau tuner)pentru a pune muzica, apoi alege intrarea pentru statia B (USB sau intrare audio). Pentru a schimba piesele, gliseaza butonul dintr-o parte in cealalta pentru a efectua o tranzitie imperceptibila care mentine spiritul petrecerii.

   

Auto-Dj Crossfader pentru mixare automata

 

Poti mixa automat ritmurile cu Auto-DJ, care mixeaza automat piesele de pe o unitate USB conectata. Adauga efecte sonore cu rotita DJ. Tine lumea in picioare incontinuu!

   

Redati muzica prin Bluetooth

 

Daca avei o colectie impresionanta de melodii pe un smartphone, pe o tableta sau pe un calculator, redati-o pe un sistem NITRO prin tehnologie digitala Bluetooth® si faceti sunetul sa se auda incredibil. Rar este sunetul puternic atat de usor de obtinut sau de convenabil.

CARACTERISTICI


Tip Sistem audio
Putere RMS (W) 650
Redare format CD, CD-R, CD-RW, MP3-CD
Radio FM, MW, 40 presetari
Conectivitate Mic in (6.3 mm), 2 x USB, 2 x Jack 3.5mm, AUX in, Bluetooth
Caracteristici speciale NX Bass
Telecomanda Da
Dimensiuni unitate principala(W x H x D) 1135 x 390 x 396 mm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.