Microsistem Philips AZ215B, CD player,3W, Argintiu

210,27 lei TVA inclus
Pret 36 Rate Optimo: 7.71 lei/luna
Disponibilitate: In stoc furnizor
Livrare in 1-2 zile*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

AZ215S/12

Garantie: 24 luni.

  • Distribuie pe:

Descriere Microsistem Philips AZ215B, CD player,3W, Argintiu de la Philips

Redati CD-urim CD-R si CD-RW

 

Philips este cunoscut pentru produse compatibile cu numeroase discuri disponibile pe piata. Acest sistem audio va permite sa va bucurati de muzica de pe CD, CD-R si CD-RW. CD-RW (compatibil cu CD-urile reinscriptibile) inseamna ca sistemul dumneavoastra audio poate reda atat discuri inregistrabile (CD-R), cat si discuri reinscriptibile (CD-RW). Discurile CD-R pot fi inregistrate o singura data si pot fi redate de orice player audio de CD-uri, in timp ce discurile CD-RW pot fi inregistrate si reinregistrate de mai multe ori si pot fi redate doar de playerele CD audio compatibile.

Redare aleatorie si repetare CD

 

Functia „Redare aleatorie/Repetare” va ajuta sa iesiti din monotonia ascultarii muzicii redate intotdeauna in aceeasi ordine. Dupa incarcarea melodiilor preferate pe player, tot ce trebuie safaceti este saselectati unul dintre modurile - „Redare aleatorie” sau „Repetare” pentru redarea melodiilor in ordine diferita. Savurati experienta muzicala diferita si unica de fiecare data cand porniti playerul.

   

Dynamic Bass Boost

 

Dynamic Bass Boost optimizeaza frecventele joase in functie de volum, prin simpla apasare a unui buton. De obicei, frecventele joase ale basului se pierd cand volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, functia Dynamic Bass Boost amplificanivelul basului, pentru ca dumneavoastrasavaputeti bucura de un sunet consistent chiar si atunci cand reduceti volumul.

Acesta beneficiaza de 20 de posturi cu reglare presetata

CARACTERISITICI GENERALE

Tip Microsistem
Putere (W) 3
Nr. cai boxe frontale 2
Redare format CD CD-R CD-RW
Radio FM
Conectivitate Casti
Caracteristici speciale Ceas
Telecomanda Nu
Dimensiuni unitate principala(W x H x D): 252 x 232 x 124 mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.