Microsistem Philips AZ215B, CD player,3W, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
246,13 lei
Pret 36 Rate Optimo: 9.02 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

AZ215S/12

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Microsistem Philips AZ215B, CD player,3W, Argintiu de la Philips

Redati CD-urim CD-R si CD-RW

 

Philips este cunoscut pentru produse compatibile cu numeroase discuri disponibile pe piata. Acest sistem audio va permite sa va bucurati de muzica de pe CD, CD-R si CD-RW. CD-RW (compatibil cu CD-urile reinscriptibile) inseamna ca sistemul dumneavoastra audio poate reda atat discuri inregistrabile (CD-R), cat si discuri reinscriptibile (CD-RW). Discurile CD-R pot fi inregistrate o singura data si pot fi redate de orice player audio de CD-uri, in timp ce discurile CD-RW pot fi inregistrate si reinregistrate de mai multe ori si pot fi redate doar de playerele CD audio compatibile.

Redare aleatorie si repetare CD

 

Functia „Redare aleatorie/Repetare” va ajuta sa iesiti din monotonia ascultarii muzicii redate intotdeauna in aceeasi ordine. Dupa incarcarea melodiilor preferate pe player, tot ce trebuie safaceti este saselectati unul dintre modurile - „Redare aleatorie” sau „Repetare” pentru redarea melodiilor in ordine diferita. Savurati experienta muzicala diferita si unica de fiecare data cand porniti playerul.

   

Dynamic Bass Boost

 

Dynamic Bass Boost optimizeaza frecventele joase in functie de volum, prin simpla apasare a unui buton. De obicei, frecventele joase ale basului se pierd cand volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, functia Dynamic Bass Boost amplificanivelul basului, pentru ca dumneavoastrasavaputeti bucura de un sunet consistent chiar si atunci cand reduceti volumul.

Acesta beneficiaza de 20 de posturi cu reglare presetata

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Microsistem
Tip Standard
Tehnologie Cu fir
Conectivitate Intrare AUX
Utilizare Uz casnic
Conectori AUX
Continut pachet: 1 x Microsistem audio
Culoare Argintiu

REDARE

Tip mediu de redare CD / Aux
Functii Bass Boost

PERFORMANTE

Putere RMS totala 3 W

RADIO

Tuner FM
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.