Boxa portabila Philips BT6600R/12, 16W, Bluetooth, NFC, Rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Boxa portabila Philips BT6600R/12, 16W, Bluetooth, NFC, Rosu de la Philips

Doua drivere de boxe si radiatoare pasive ofera un sunet captivant

Driverele de difuzoare duble de 1,75" din neodim ofera un sunet natural, clar si echilibrat, in timp ce radiatoarele pasive duble orientate in directie opusa extind si amplifica basul. Driverele de difuzoare frontale si posterioare pentru intreaga gama creeaza un sunet echilibrat chiar si la 360 de grade, oferindu-ti libertatea de a te bucura de aceeasi calitate a sunetului, indiferent de directia in care este orientata boxa.

   
Digital Sound Processing pentru o muzica naturala, fara distorsiuni

Tehnologia avansata de procesare a sunetului imbunatateste reproducerea muzicii, astfel incat fiecare nota rezoneaza cu o precizie exceptionala, si fiecare pauza este de o tacere mormantala. Tehnologia Digital Sound Processing patentata Philips optimizeaza performanta boxelor compacte, emitand un sunet clar, detaliat si puternic fara nicio distorsiune.

   

Streaming de muzica wireless prin Bluetooth

Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe raza scurta, durabila si eficienta energetic. Tehnologia permite conectarea wireless usoara la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel va puteti bucura cu usurinta de muzica si sunetele preferate de la clipuri video sau jocuri, wireless, cu aceasta boxa.

   

Schimba muzica instant intre 3 dispozitive cu MULTIPAIR


Sincronizeaza simultan 3 dispozitive inteligente, pentru a putea reda muzica de pe orice dispozitiv doresti, fara dificultatile implicate de desincronizare si resincronizare. Pentru a reda o melodie pe alt dispozitiv, mai intai trebuie sa intrerupi redarea pe dispozitivul initial si apoi sa incepi redarea unei noi melodii pe alt dispozitiv, pentru ca acesta sa preia redarea. Este o functie perfecta pentru a partaja muzica cu prietenii, la petreceri sau pentru a reda diverse melodii stocate pe diferite dispozitive. Permite membrilor familiei si prietenilor sa-si sincronizeze dispozitivele cu al tau in acelasi timp, pentru a putea face schimb de muzica foarte usor.

   
Smartphone-uri cu functia NFC activata, pentru sincronizare Bluetooth

Sincronizati dispozitive Bluetooth fara nicio problema, cu tehnologia NFC (Near Field Communications), dintr-o singura atingere. Este suficient sa atingeti smartphone-ul sau tableta cu functia NFC activata in zona NFC a unei boxe pentru a porni boxa, a initia sincronizarea Bluetooth si streaming-ul de muzica.

   
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.