Sistem audio Samsung MX-T70, 1500W, Dynamic Bass, Bi-Directional Sound, Bluetooth Multi-Play, Karaoke Mode, DJ Effects , USB, Party Lights, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem audio Samsung MX-T70, 1500W, Dynamic Bass, Bi-Directional Sound, Bluetooth Multi-Play, Karaoke Mode, DJ Effects , USB, Party Lights, negru de la Samsung

Sistem audio Samsung MX-T70, 1500W, Dynamic Bass, Bi-Directional Sound, Bluetooth Multi-Play, Karaoke Mode, DJ Effects , USB, Party Lights, negru


Arunca in aer ritmul petrecerii

Amplifica petrecerea cu un sunet bidirectional si cu o capacitate puternica de 1500 W.




Extinde sunetul bidirectional
Sunet bidirectional

Cu Samsung Giga Party Audio te bucuri de muzica ta preferata care te invaluie. Functia Bi-directional sound ofera sunetul care acopera intreaga camera pentru o experienta sonora unica.



Ridica nivelul basului
Woofer incorporat

Obtine basul perfect cu woofer-ul incorporat de 10 inch. Sunet mai profund, mai puternic. Nu doar il vei auzi, il vei si simti.



Ridica nivelul basului
Bass Booster

Apasa butonul Bass Booster si da drumul distractiei. Samsung Giga Party Audio duce petrecerea la urmatorul nivel. Simte sunetul cum intensifica frecventele joase si adauga putere muzicii tale.



Impulsioneaza petrecerea
Lumini de petrecere LED

Samsung Giga Party Audio ofera o varietate de moduri de lumina distractive, inclusiv Party, Ambient, Dance, Thunder Bolt, Star, si este usor sa ajustezi efectele folosind aplicatia dedicata de pe dispozitivul tau mobil. Seteaza efectul de iluminare pentru a se potrivi cu ritmul si porneste dansul!
Fii DJ! Aceasta aplicatie este pentru tine
Aplicatia Giga Party Audio

Da startul petrecerii cu o aplicatie perfecta pentru DJ. Poti controla usor diverse efecte sonore si luminoase si chiar setarile EQ - chiar de pe mobil. Petrecerea poate sa inceapa!

* Aplicatia Samsung Giga Party Audio este compatibila telefoanele mobile care ruleaza sistemul de operare Android, versiunea 6.0 sau ulterioara. * Aplicatia Samsung Giga Party Audio este compatibila cu dispozitivele mobile cu sistem de operare Apple care ruleaza versiunea iOS 10.0 sau ulterioara. * Aspectul, designul si specificatiile GUI (Interfata grafica pentru utilizator), care nu afecteaza performanta produsului pot fi modificate fara notificare. * Data lansarii aplicatiei TBD


Domina scena
Modul Karaoke

Fii o vedeta pop. Ia microfonul, canta muzica preferata si distreaza-te impreuna cu prietenii tai. Scena este pregatita.



Group Play
Group Play creste nivelul petrecerii. Conecteaza mai multe dispozitive Samsung Giga Party Audio pentru o experienta de sunet mai bogata - prin cablu sau wireless.



Rezistenta la apa
Dispozitivele Giga Party Audio sunt dotate cu un panou superior, rezistent la apa, astfel incat sa nu-ti pese de scurgeri si stropiri accidentale cu apa. Doar bucura-te de petrecere!




Bluetooth® Multi Connection
Cu Bluetooth® Multi Connection, tu si prietenul tau va puteti conecta simultan cu dispozitivul mobil, pentru a impartasi muzica voastra preferata.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Sistem audio
Tip Standard
Tehnologie Wireless Cu fir
Conectivitate Bluetooth USB
Utilizare Uz casnic
Numar canale 1
Impedanta iesire 12 Ω 6 Ω 3 Ω
Conectori 2 x USB 2 x Microfon Jack 3.5 mm
Culoare Negru

REDARE

Functii Karaoke Bass Boost Party Lights DJ Effects Bi-Directional Sound Bluetooth Multi-Play

PERFORMANTE

Putere RMS totala 1500 W

DIMENSIUNI

Dimensiuni boxa centrala (W x D x H) 463 x 884 x 455 mm
Greutate 26.5 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.