Sistem audio High Power, SONY MHC-V13, Jet BASS Booster, Bluetooth, USB, CD, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.585,21 lei
Pret 36 Rate Optimo: 58.11 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MHCV13.CEL

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem audio High Power, SONY MHC-V13, Jet BASS Booster, Bluetooth, USB, CD, negru de la Sony

Acum petrecerile sunt mai reusite ca niciodata

Simtiti ritmul pieselor preferate si distribuiti-l pe distante mari cu acest sistem unic cu o singura incinta sau dansati pe acordurile preferate impulsionat de luminile boxei MHC-V13, care pulseaza pe ritmul muzicii. Puteti chiar sa controlati redarea cu ajutorul smartphone-ului. 

 

 

Umpleti spatiul de petrecere cu sunet  

Duceti petrecerile la nivelul urmator si transformati zilele de nastere, ocaziile speciale si adunarile ad-hoc intr-o experienta de festival.

Gratie tweeterelor de inalta eficienta si sunetului de bas distribuit pe distante mari prin tehnologia JET BASS BOOSTER, petrecaretii se vor bucura de o muzica percutanta, oriunde s-ar afla. 

 

Distribuiti sunetul in toata incinta unde are loc petrecerea

Boxa MHC-V13 este compacta, dar ofera un sunet impresionant. Doua tweetere eficiente si JET BASS BOOSTER distribuie sunetul in toata incinta. Muzica emisa din fata unitatii ajunge mai departe si toti oaspetii dvs. se pot bucura de un sunet bogat si clar.

 

Doua tweetere de inalta eficienta vor umple cu sunet locatia dvs.

Cele doua tweetere de inalta eficienta, orientate in sus, adopta constructia de tip horn, sunt incorporate in partea superioara din fata unitatii, extind scena sonora si cresc nivelul presiunii sonore, astfel incat muzica dvs. sa ajunga in fiecare colt al incintei. 

MHC-V13

 

Simtiti ritmul de la distanta cu JET BASS BOOSTER.

Structura conica a sistemului Bass Reflex concentreaza fluxul de aer al sunetului de bas, astfel incat sa auziti sunetul clar si sa simtiti basul, indiferent daca va aflati in multime sau la distanta mare. 

AMPLIFICATOR NOTE JOASE JET

 

Cresteti nivelul energiei cu luminile de pe boxa

Luminile de boxe transmit valuri de lumini multicolor, astfel incat sa va puteti bucura de atmosfera unui club de noapte sau a unui festival in aer liber autentic.

lumina

 

Dezvaluiti talentul dvs. de vedeta a muzicii pop

Cantati pe acordurile melodiilor preferate. Gratie intrarii pentru microfon MHC-V13 este insotitorul perfect pentru petrecerile karaoke. Mai mult, puteti conecta o chitara la intrarea pentru microfonul si puteti folosi sistemul ca amplificator. Bucurati-va de trei moduri - Clean pentru un sunet clar, Overdrive pentru un sunet de chitara distorsionat si Bass pentru chitara bas. 

 

 

Petrecerea este in mainile dvs., cu Fiestable

Aplicatia Fiestable este o functie distractiva care va ofera control complet asupra sistemului MHC-V13. Pentru a utiliza aplicatia Fiestable, trebuie sa descarcati mai intai aplicatia Sony | Music Center. Apoi, preluati controlul asupra muzicii, asupra iluminatului si nu numai, doar atingand telefonul sau folosind vocea.

 

Permiteti prietenilor sa creeze lista de redare, cu Fiestable

Oricine poate adauga melodiile preferate la lista de redare, cu aplicatia Fiestable. Dati oaspetilor posibilitatea sa adauge muzica stocata in smartphone-uri prin reteaua Wi-Fi®. Petrecerea nu se opreste niciodata.

party-playlist-fiestable

 

Gasiti super-cantaretul sau cantareata cu functia Karaoke Ranking si cu aplicatia Fiestable  

La petrecere, intreceti-va pentru titlul de rege si regina a karaoke-ului, cu functia Karaoke Ranking. Si daca cineva intra in Top 10, isi poate inregistra numele si titlul melodiei in clasament.

karaoke-ranking-fiestable

 

Fiti regele petrecerii

Partajati starea petrecerii in retelele de socializare cu un singur clic din aplicatia Fiestable. Apoi, dati muzica mai tare si ridicati-i pe petrecareti la statutul de rege al petrecerii.

 

Controlati totul de pe ringul de dans

Cu Sony | Music Center controlati muzica si setarile sunetului direct de pe telefon. Iar cu aplicatia Fiestable preluati controlul culorilor luminilor si activati modurile DJ si karaoke. Faceti schimbarile scuturand incheietura, gratie controlului intuitiv al miscarii.

 

Amplificati atmosfera de petrecere cu conexiune wireless  

Bucurati-va de sunet mai puternic si de iluminare sincronizata. Cu Conectare wireless pentru petrecere puteti conecta sistemul MHC-V13 la unul dintre cele 50 de sisteme audio compatibile prin Bluetooth®.

 

Redare in flux fara intrerupere, prin Bluetooth®

Cu tehnologia Bluetooth®, eliminati conexiunile wireless si secventele complexe de configurare. Conectati-va prin Bluetooth® si sunteti gata de petrecere.

Bluetooth®

 

Sincronizati sunetul cu Conectare wireless

Conectati maximum 50 de sisteme audio compatibile prin Bluetooth® pentru o experienta audio mai puternica si urmariti sincronizarea iluminarii de pe difuzoare.

Petrecere in mod wireless

 

Conexiune multi-dispozitiv pentru controlul muzicii

Dvs. si prietenii dvs. puteti asocia simultan pana la trei smartphone-uri cu sistemul audio MHC-V13 prin Bluetooth®. Puteti reda melodii din toate bibliotecile muzicale.

Mai multe dispozitive

 

Ascultati mai mult continut, cu DAB+  

Cu tunerul complet compatibil DAB+, puteti lua cu dvs. posturile de radio preferate oriunde mergeti. 

sigla dab

 

Conceput sa faca fata atmosferei de petrecere  

Fiind versatil si rezistent, nu trebuie sa va indoiti ca sistemul MHC-V13 poate face fata atmosferei de petrecere.

 

Duceti petrecerea oriunde

MHC-V13 are incorporate manere pentru transport, ca sa o puteti duce acasa la un prieten sau ca sa puteti muta usor petrecerea in alta camera. 

tilt-roll-transport

 

Construit pentru petreceri fara intrerupere

Un exterior din plastic dur acopera toate partile unitatii. Dublat de protectii de colt robuste, va ajuta sa mentineti in stare optima sistemul audio MHC-V13 pentru mai mult timp. In plus, acesta va fi usor de transportat oriunde are loc petrecerea.

Durabilitate


CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Sistem audio
Tip High Power
Tehnologie Wireless Cu fir
Conectivitate Bluetooth USB AUX
Utilizare Uz casnic
Numar canale 2.1
Conectori USB Jack 3.5 1 x Mic 1 x CD
Continut pachet 1 x Telecomanda 1 x Sistem audio 1 x Antena FM
Culoare Negru

REDARE

Tip mediu de redare CD Memorie USB Mp3 Player AUX
Formate audio suportate MP3
Functii Egalizator Karaoke ClearAudio+ Party Chain Bass Boost

RADIO

Tuner FM DAB
Gama de frecvente FM 87.5 - 108 MHz

DIMENSIUNI

Lungime 29.9 cm
Latime 33.3 cm
Inaltime 60 cm
Greutate 8.1 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.